Nem is gondolná, hogy hányféle négyévszakos gumi van már

Hiába szeret mindenki spórolni, vannak olyan dolgok, amiken nem érdemes. Az autó műszaki állapota is egy ilyen tétel, fontos, hogy mindig napra készek legyünk a szükséges szervizelésekről, esetleges alkatrészek cseréjéről. A gumiabroncsok állapotát is érdemes sűrűn ellenőrizni, és amennyiben nagyobb hibát, vagy kopást észlelünk rajta, új gumikra cserélni a használtakat.

Egy teljes új gumi garnitúra megvásárlása esetén sajnos mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Legyen szó téli-, nyári-, vagy négyévszakos gumiról, mindig költséges a csere. Sokan azért voksolnak a négyévszakos gumik mellett, mert azt hiszik, így spórolni tudnak, ám nem mindig lehet jó választás ezek mellett dönteni.

Télen, akik sokat használják havas, fagyos úton az autójuk, mindenképp téli gumit válasszanak, hiszen sokkal megbízhatóbbak és biztonságosabbak, szemben a négyévszakos gumikkal. Jó időben azonban a jobb minőségű négyévszakos gumik is ugyan olyan jól teljesíthetnek, mint a nyári gumik.

A hangsúly itt is, mint mindenhol, a minőségen van. Négyévszakos és négyévszakos gumik között is lehet hatalmas a különbség. A gumidirekt.hu-hoz hasonló weboldalakon egyértelműen látszik, hogy bőven lehet miből válogatni.

A linkelt oldalra ellátogatva rengeteg féle gumiabroncs közül tudnak válogatni, és ami a legjobb, mindezt otthonról, kényelmesen tudják megoldani. Alaposan gondolják át vezetési szokásaikat, és döntsenek ezek alapján gumiabroncs vásárlásakor

Nem is gondolná, hogy hányféle négyévszakos gumi van már - Hasonló oldalak

  1. GP gumiszerviz: spóroljon a házhozszállításon 2012. novembertől már kötelező minden gyártó számára az új gumiabroncs jelölés alkalmazása. Abban az esetben, ha a téligumi ingyenes házhozszállítással...

Régió: Életmód cikkek