Így vedd fel a harcot a stresszel, és a szorongással

2023.08.08.Életmód cikkek

A stressz egy folyamatosan fennálló idegesség, mely a szervezetünk válaszreakciója egy negatív ingerre. Egyre többen látják be azt, hogy a stressznek nem csak pszichés hatásai vannak, hanem a test működésére is rengeteg negatív hatást gyakorol, sokszor még igen súlyos betegségeket is elő tud idézni.

Azzal talán mindenki tisztába van, hogy a folyamatos idegesség, és a szorongás milyen rossz hatással van ránk, ám azt már kevesen tudják, hogy az akut stressz milyen kiterjedten hat a szervezetünkre, illetve, hogy hány szerv működését tudja befolyásolni ez az állapot.

A krónikus stressz hosszú ideig tartó izomfeszülést okoz, ez pedig hamar eredményezheti a migrént, vagy éppen a tenziós típusú fejfájást. Ha feszültek vagyunk, a normál lélegzetvétel is nehezebben megy, a szapora légzés (vagyis a hiperventilláció) akár egy pánikrohamot is elő tud idézni.

A hosszantartó, intenzív stresszhelyzeteket pedig a szív és az érrendszer is alaposan megérzi, emelkedhet a vérnyomás, mely legrosszabb esetben a stroke-ig, vagy a szívinfarktusig is vezethet.

A gyógynövények együttes erejével mondjuk búcsút a stressznek

A mindennapi stressz mindenkit megvisel: van, akit kevésbé, és vannak emberek, akiket jobban. A stresszkezelésre kíván a Pranagarden Immunity Plus kapszula egy természetes megoldást, mely Marica, Ashwagandha, Amalaki, Guduchi és a Yastimadhu gyógynövények segítségével képes támogatni a testi és lelki egészségünket.

Ez a komplex étrend-kiegészítő energianövelő, és segít az energiaszint stabilizálásában, stresszoldó hatással rendelkezik, illetve nagyon erős antioxidáns. A természetes, magas hatóanyaggal rendelkező készítmény felveszi a harcot a fizikai, biológiai, érzelmi és környezeti káros stresszhatásokkal, és elősegíti a szervezet normál élettani működését.

A benne található gyógynövények együttes hatása képes enyhíteni az ízületi fájdalmakat, segíti az emésztést, vértisztító, és öregedésgátló hatással is rendelkezik.

A benne található Ashwagandha egy stresszcsökkentő gyógynövény, a Guduchi pedig akár még a depresszióval is képes felvenni a harcot.