Nyílászárók generációkon át – SZG Ablak

2013.07.10.Szolgáltatók

A nyár tökéletes időszak otthonunk változtatására, ilyenkor szoktuk a kisebb-nagyobb munkálatokat elvégeztetni. Nem érdemes halogatni a nyílászárók, ajtók, ablakok cseréjét, hiszen egy-egy új, jó minőségű termékkel sokan spórolhatunk pl. a téli fűtésszezon idején.

Az SZG Ablak Bt. kiváló minőségű termékeket gyárt. Fő profilja a műanyag nyílászárók árusítása, de a műanyag termékek mellett a fából készült termékek is megvásárolhatók. A paletta itt még nem ér véget, termékeik elég széles skálán mozognak.

SZG Ablak – Információk

Térkép:

[mappress]

Ha nyár, akkor itt az idő a redőnyök cseréjének, szúnyoghálók felszerelésének, ebben is az Ön rendelkezésére áll az SZG Ablak Bt. Van lehetőség ablakpárkányok és könyöklők vásárlása. Üvegeket is árusítanak, hőszigetelt és fényvédő üvegek és sokféle katedrál üveg szerepel a kínálatukban, mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabb darabot.

Azok számára is tud megoldást a cég, akik az ajtajuk felújításán törik a fejüket. A SZG Ablak kínálatában egyaránt megtalálhatóak műanyag bejárati ajtók és beltéri ajtók is. A garázskaput sem kell külön más cégtől megrendelnie, ha újat szeretne, a cég ebben is áll leendő vásárlói segítségére.

Mindenki fél a betöréstől, a tolvajok ma már egyre trükkösebb módszerekkel próbálnak behatolni az otthonokba. Az SZG Ablak erre is kínál megoldásokat, például biztonsági vasalatot, ami meghiúsítja a könnyebb betörési kísérleteket. (A cég saját műanyag nyílászáróin megtalálhatók alap biztonsági vasalatok) Nemcsak ezt a terméket, hanem biztonsági üveget is kínálnak. A biztonsági üvegek ellenállnak a betörésnek, nem tudnak tárgyak és emberek áthatolni a felületen, a vandalizmus és a lőfegyverek ellen is véd. A biztonsági üveg segítségével emellett jobb hangszigetelést tudunk elérni, és kiváló az UV sugárzás elleni védelme is.