Mire jó a medencetisztító robot?

2020.03.26.Életmód cikkek, Tipp

Ha saját (akár házilag készített) kerti medencével rendelkezünk, akkor a mi felelősségünk az is, hogy az mindig szép, és tiszta állapotban legyen. Annak érdekében, hogy ne egy zöld, algás, piszkos víz fogadjon bennünket, mikor éppen megmártóznánk a habokban, akkor soha ne feledkezzünk meg a medence tisztításának, és karbantartás fontosságáról.

Ehhez a mai modern világban többféle eszközt is igénybe vehetünk, rengeteg olyan létezik mely nagyban meg tudja könnyíteni a dolgunkat, ha a medence kitakarítására kerül a sor.

Manapság nem ritka, ha otthonunkat, olyan eszközökkel szereljük fel, melyek nagyban meg tudják gyorsítani, és könnyíteni a háztartás vezetéssel járó teendőinket. Nem számít ma már hatalmas luxusnak sem a mosogatógép, de még a szárítógép sem. Miért ne könnyítenénk meg a saját dolgunkat néhány olyan eszközzel melyet bevethetünk akkor, amikor a medence tisztítás előtt állunk? Az egyik ilyen eszköz például a medencetisztító robot.

Ennek a modern eszköznek az előnye, hogy teljesen egyedül, magától elvégzi a piszkos munkát, hiszen automata. Képes a medence padlóját, sőt akár az oldalfalait is teljesen megtisztítani a különböző szennyeződésektől, lerakódásoktól. Ez az okos kis szerkezet képes felderíteni a medence méreteit, és formáját, majd ez alapján fogja elvégezni hatékonyan a takarítást.

A robot precízen és pontosan végzi el helyettünk a tiszta munkát

Mivel a robot nagyon kis súllyal rendelkezik, akárki ki tudja emelni a vízből, ha végzett a dolgával. A benne található többszintű szűrőnek köszönhetően kiszűri a vízből a nagyobb szennyeződéseket, ezzel képes megakadályozni az esetleges elakadást. Mivel szétszerelése csupán néhány másodpercet vesz igénybe, a szűrő kitisztításra, és tisztán tartása sem okozhat problémát. A tisztító robot felülről kinyitható, itt tudjuk egyszerűen kipattintani belőle a szűrőkosarat. Fejlett mozgási rendszerének köszönhetően, miközben felfedezi a medencét, képes megjegyezni az akadályokat, melyeket a későbbiekben majd ki tud kerülni.

A PowerStream-nek köszönhetően a robot minden probléma nélkül le tudja tisztítani a medence oldalfalait is, erős tapadása miatt nem okoz neki gondot az sem, hogy függőleges pozícióban is hatékony munkát végezzen. Míg a robot elvégzi helyettünk a tisztítási feladatokat, mi kényelmesen hűsölhetünk az árnyékban, hiszen saját telefonunkkal képesek vagyunk vezérelni a robotot, a My Dolphin alkalmazáson keresztül.