Lord’s of Pool Uszodatechnika, a medencék ura

2013.05.03.Szolgáltatók

A Lord’s of Pool Uszodatechnikai Kft. minden uszodatechnikai igényt képes kielégíteni. Akár egyszerűbb kerti medencére, akár saját tervezésű jakuzzira vágyik, a Lord’s of Pool elkészíti Önnek álmai medencéjét! Szolgáltatásaik között szerepel a teljes medence kiépítése, választhatunk a süllyesztett víztükrű és feszített víztükrű medencék közül, de készíttethetünk zsaluköves medencét is.

Akik számára a relaxáció a legfontosabb, és szeretnének egy mini wellness központot az otthonukba, nekik a jakuzzi lehet a legjobb megoldás. Nemcsak új medencékkel foglalkozik a cég, hanem régi medencéket is újjá varázsolnak.

Amennyiben egyedi színvilágot szeretnénk adni a medencénknek, érdemes a burkolatra speciális medencefóliát vásárolni. A fóliázáson túl különféle medencefedések kialakításával és medencetakarók árusításával is foglalkozik a cég. Mindegy hogy nyár van, vagy tél, a medence fedésére bizony gondot és energiát kell fordítani. Nyáron szolártakarót kell választani, télen pedig téliesíteni. Ha fontos számunkra gyermekeink és kisállataink védelme, nem szabad megfeledkezni egy biztonsági takaró megvásárlásáról sem.

Ha a kényelem a legfontosabb a számunkra, akkor érdemes a medencét befedni, így hosszabb ideig használhatjuk, megvédjük a medencét a szennyeződésektől és a gyermekeket a vízbeeséstől is. A Lord’s of Pool erre is kiváló megoldásokat kínál.

Nem kell a kiegészítőkhöz másik céget választani, a Lord’s of Pool bőséges kínálattal rendelkezik e téren is. Rendelhetünk tőlük vízforgatót, különféle szűrőrendszereket, vegyszeradagolókat, ellenáramoltató berendezéseket. Egy nyakzuhany vagy egy masszázsfal vásárlásával úgy érezheti magát, mintha egész napját egy kiváló élményfürdőben töltötte volna.

A Lord’s of Pool teljes körű szolgáltatást nyújt mindazok számára, akik medencére vágynak. Önnek már csak egy dolga van, élvezni új medencéje minden örömét!