Kerületek Budapesten

2010.07.16.Szolgáltatók
[singlepic id=5 w=100 h=240 float=left]Budapest nagy város, hazánk fővárosa. 23 darab kerületből áll, és 2 millióan lakják. Vajon hány darab üzlet, cég, vállalat, vállalkozás lehet összesen? Az biztos, hogy rengeteg. Ha csak kerületekre bontva nézzük meg, akkor is egy hatalmas számot kapunk. Vajon hogy lehet ekkora területen szolgáltatást keresni? Számtalan cégkatalógus megtalálható az Interneten, de egyik sem segít a felhasználónak, érdeklődőnek.

Budapesti Kerületek

Ezért éreztük fontosnak azt a lépést, hogy létrehozzunk egy központi rendszert, egy nagy hálózatot, amiben megtalálható az összes, de legalábbis majdnem az összes budapesti cég és szolgáltatás. Mi megbírkóztunk a lehetetlennel, és megtettük. Bárki, aki  Budapesten keres valamit, vagy bármilyen szolgáltatás, aki el szeretné adni magát és termékét, nálunk megtalálja a helyét, és jól jár. Jó a szolgáltatónak, jó a vevőnek. Minden kerületet külön domain-re tettük, és a megjegyezhetőséget is figyelembe vettük. Így alakultak ki a következő rendszerek:

Kerületek Budán

Budapest pesti részén található kerületek

Kattintson valamelyik kerületre, amelyik éppen érdekli, vagy ahol éppen keres. A fenti oldalak jóval többek annál, mint egy egyszerű cégkereső vagy cégkatalógus. Ugyanis a rengeteg, több ezer cég, üzlet, és tevékenység mellett hasznos információkat is tartalmaz az adott kerületről. Például iskolák, óvodák, orvosi rendelők. Mind ezeken felül, friss és aktuális kerületi híreket is olvashatunk, melyeken keresztül folyamatosan nyomon tudjuk követni, hogy mi is zajlik Budapesten, illetve az adott kerületben.

Amennyiben rendelkezik budapesti érdekeltségű céggel, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot velünk az adott kerületi oldalon, és hirdetési szándékát jelezni. Erre van egyébként egy egyszerűsített űrlap is, amivel megkönnyítjük a dolgát. Így akár Interneten, Online módon is hirdetheti cégét és szolgáltatását.

Ha pedig csak egy egyszerű érdeklődő, akkor elkalauzoljuk Önt Budapest kerületeibe, és igyekszünk minél több és hasznos információval ellátni Önt.