Jávor Vadász Vendéglő, ha a legfinomabb falatokra vágyik

2013.10.02.Szolgáltatók

Aki rendkívül ízletes fogásokra, széles választékra, egy hangulatos kis vendéglőre vágyik, annak feltétlenül fel kell keresnie a székesfehérvári Jávor Vadász Kisvendéglőt. Az étteremben széles étel- és italválasztékkal várják a betérni vágyókat. Akiknek szükségük van egy nyugodt helyre, ahol megtarthatják különféle rendezvényüket, esküvőjüket, azok is a legjobb helyen járnak!

Fejér megye megyeszékhelyén található a Jávor Vadász Kisvendéglő, amely 2011 őszén, vagyis két éve nyitotta meg újra a kapuit. A 60-80 fő befogadására képes éttermet bárki igénybe veheti, a felszolgálók kora reggeltől a késő esti órákig várják az étkezni vágyókat. A vendégek minden esetben frissen elkészített meleg ételt kapnak, klasszikus étkeztetésre, reggelire, ebédre és vacsorára is van lehetőség. A kisvendéglő különteremmel is rendelkezik, így akik félre szeretnének vonulni, vagy például egy megbeszélést, zártkörű rendezvényt szeretnének tartani, azok számára ideális.

A vendéglő ki is bérelhető teljes egészében. Különféle rendezvényeket lehet megtartani ott, például céges bulikat, szülinapi vagy más ünnepi összejöveteleket. Ha esetleg nincs megfelelő hely különféle partikra, akkor a Jávor Kisvendéglő kiváló választás! Sőt, a helyet akár esküvőkre is ki lehet bérelni! Egy esküvőn különösen fontos az ételek és italok minősége, a zenekar, hiszen egyszer adódik az életben ilyen esemény.

Forrás: http://www.futtyos.hu

A Jávor Vadász Kisvendéglő rendkívül baráti árakkal és széles választékkal várja vendégeit.  A vendéglőben egyszerű gyorsételek, levesek, egytálételek mellett különféle tésztaételeket, halakat, pörkölteket, sülteket és rántott ételeket lehet választani.

Az étterem hétköznapokon reggel 9 órától egészen 22 óráig várja a falatozni vágyókat. Pénteki és szombati napokon tovább nyitva tart a Jávor, egészen éjfélig várják a vendégeket. Akik vasárnap szeretnének egy jót ebédelni, számukra jó hírünk van: a Jávor Vadász Kisvendéglő vasárnap is nyitva van 11 órától este 10 óráig.