Hová menjünk az első randin?

2022.08.30.Tipp

Mindegy, hogy valaki idős vagy fiatal, az első randi mindig meghatározó lehet. Manapság egyre gyakoribb, hogy bár a neten sokat beszélgetnek a felek, de csak az első randin találkoznak személyesen, így az első személyes benyomás is ekkor történik.

Ilyenkor derül ki, hogy az illető a való életben is olyan kedves, udvarias, szimpatikus, mint a neten. De hová menjünk az első randin. Régen a mozi volt az első randis helyszínek legnépszerűbbje, ugyanakkor érdekes kérdés, hogy valóban jó ötlet-e?

Megnézni egy filmet végül is jó szórakozás, magát a filmet kiválasztani sem rossz személyiségteszt, hogy passzolunk-e, de első randin inkább ismerkedni kellene, azt pedig a moziba nem igazán lehet.

Le lehet persze szűrni pár dolgot, például, hogy a párunk dumál-e a film közbe, csámcsogva eszi-e a kukoricát vagy sír-e a szomorú filmek végén, de az első randin nem egészen ezekre az információkra vagyunk kíváncsiak, nem igaz.

Ugyancsak rossz ötlet a saját lakásunkat választani az első randi helyszíneként, ugyanis ilyenkor a távozás lehetőségétől fosztjuk meg magunkat, ha mégsem lenne szimpatikus a másik.

Ötletek az első randira

Az első randit érdemes olyan helyre szervezni, ahol van lehetőség beszélgetni, ismerkedni. Nem feltétlen kell Michelin csillagos étterembe menni, elég lehet a sarki hamburgeres, vagy egy séta a parkban, mert ugye az evés sem kötelező, de érdemes olyasmit választani, ami teret enged a beszélgetésnek.

A cirkusz, az állatkert a vidámpark, de egy parkbeli piknik is jó megoldás lehet, ahogyan egy borkóstolás vagy egy bárban történő ismerkedés is. Ha űzünk valamilyen sportot, akkor azt is bemutathatjuk az első randin, például a falmászás vagy a korcsolyázás sem rossz program.

Ha már ismerjük egymást egy ideje, akkor a közös főzőtanfolyam is ideális első randi lehet. Fontos, hogy legyen lehetőség kicsit ismerkedni, de szórakozni is. A közös program segíthet abban, hogy jobban megismerjük egymást, lássuk, hogy kompatibilisek vagyunk-e, és persze arra is jó, hogy találjunk közös érdeklődési pontokat.