Dr. Bertényi Uszodatechnika Kft

2010.06.24.Szolgáltatók
[singlepic id=4 w=100 h=240 float=left]Dr. Bertényi Uszodatechnika Kft. tevékenységei mind az uszodatechnikából következnek. Medenceépítéstől, a teljeskörű kivitelezésen át infraszauna forgalmazásával is foglalkoznak. Masszázsmedencék, medencetakarók, medenceépítés mind – mind munkájuk részét képezik. Az uszodatechnikai cég 1987 óta van a piacon, ezáltal rengeteg tapasztalattal, referenciával és ügyfélkörrel is rendelkezik.

Weboldal: www.drbertenyi.hu

Dr. Bertényi Uszodatechnika Kft. az Ön rendelkezésére áll az alábbi szolgáltatásokkal

Infraszauna: 1-4 személyes kivitelig, minőségi infraszaunák széles választéka olcsón, megfizethető áron. Több féle minta, carbon és kerámia sugárzóval szerelt infrakabinok, fényterápiás extra felszereltségek.

Uszodatechnika és medence: a teljesség igénye nélkül pár szolgáltatás: medenceépítés, medencetakarás, medencetakarók, ellenáramoltatók, masszázsmedencék, jakuzzik, stb..

Nem csak az offline piacon, hanem az interneten is nagy teret hódított már meg a cég. Külön figyelmet fordít mind az offline mind pedig az online megjelenésre, hogy minél magasabb minőségben szolgálja ki az ügyfeleit.

Név, cégnév: Dr. Bertényi Uszodatechnika Kft.

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69.

Nyitvatartás: Hétfőtől vasárnapig 8 – 20 óráig

Telefon / Fax: (06 1) 387-1756

Honlap: http://www.infraszauna.org

Térkép

[mappress]