Cégek, vállalkozások, szolgáltatók egy helyen: keresse a Businesscity-t!

2014.05.20.Szolgáltatók

Gyakran bajban vagyunk, ha a megfelelő szolgáltatót keressük, akár építkezésről, járóbeteg-ellátásról, kereskedelemről, pénzügyről, vagy bármilyen egyéb területről legyen is szó, és szakemberre van szükségünk.

Létezik azonban megoldás: országszerte mindegyik városban megtaláljuk a kisebb-nagyobb cégek listáját egy helyen, a businesscity.hu oldalon. Itt kedvünkre válogathatunk, nem kell körbejárnunk sem az országot, sem egy-egy várost, de még sok időt sem kell eltöltenünk az interneten való keresgéléssel, mert itt egy weboldalon belül bátran kiválaszthatjuk a saját-, vagy bármelyik hozzánk közel eső várost, és máris kiböngészhetjük az általunk keresett céget.

Főoldal

A kezdőoldalra lépve máris láthatunk ízelítőt ebből, ugyanis itt azonnal hozzákezdhetünk a válogatáshoz a random módon feldobott cégek közül. Már ebből is láthatjuk, hogy szépen össze vannak gyűjtve a vállalkozások, szolgáltatók, és nincs szükség a hosszú ideig tartó kutatásra, hogy megtaláljuk, amire szükségünk van.

Gyorskereső

Nem muszáj városonként végigböngésznünk a listákat a megfelelő szolgáltató után kutatva, az oldal jobb oldalán ugyanis azonnal lehetőség nyílik a keresésre. Több kategória is adott: használhatjuk ezt az egyébként is praktikus funkciót akár tevékenységet, cégnevet, vagy várost megadva. Így tulajdonképpen meg is adták nekünk azt a három kategóriát, amelyek közül akárcsak egyikre rákeresve is szinte azonnal megkapjuk, amit szeretnénk. Még gondolkodnunk sem kell, a választás csak a miénk, kényelmesen, egyszerűen, és szuper gyorsan.

Ingyen hirdethet?

Bizony ingyen! A regisztrációt követően vállalkozását, szolgáltatását megjelentetheti Ön is az oldalon, mindenféle költség nélkül, így Önre is bármikor, könnyedén és gyorsan rátalál majd vásárlócsoportja, vagy akár üzlettársai. Sem havidíja, sem fenntartási költsége, sem pedig járulékos költségei nincsenek az oldalon való szereplésnek, így valóban csak nyerhet vele: bevétele növekedését, több érdeklődőt és több vásárlót, és akár egy-egy kihagyhatatlan közös vállalkozás lehetőségét is. A regisztrációt követően pedig a weblap jobb felső felében már meg is találjuk a belépő felületet, egyszerűen a megadott e-mail cím és a hozzá tartozó jelszó segítségével.

Térkép is rendelkezésünkre áll

Az oldalon nagyon jól használható térkép található, minden egyes városról az oldal jobb alsó felében. Így tehát ha rákeresünk például egy tevékenységre, vagy városra, akkor automatikusan megtaláljuk a hozzá illeszkedő térképet is. Ráadásul nem is akárhogy: egybegyűjtve megtekinthetők az adott településen belül működő cégek, szolgáltatók stb., így a weblap még abban is segít nekünk, hogy könnyedén odataláljunk, vagy a hozzánk legközelebb esőt tudjuk kiválasztani.