VL Szivattyú Webáruház: Minőség és megbízhatóság

A VL Szivattyújavító Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 20 éve, 1993-ban kezdte meg a tevékenységét. Eleinte kizárólag szivattyúk javításával foglalkoztak, később szélesítették ki a tevékenységi körüket. Webáruházukban ma már több száz termék közül válogathatnak az érdeklődők.

Szivattyú Kereskedés:

  • Cégnév: VL Szivattyújavító Ipari és Kereskedelmi Szolgáltató Bt.
  • Cím: 2225 Üllő, Bimbó u. 4.
  • Telefon: 0629 / 320-150.
  • Nyitva: H-P: 8-16, páros héten Sz: 8-12.
  • Weboldal: www.szivattyuwebaruhaz.hu

Térkép:

A 20 éve működő VL Szivattyújavító Bt. telephelye jelenleg a Pest megyei Üllőn található. A cég magyar tulajdonú, és családi vállalkozásként indult. Amikor úgy döntöttek, hogy nemcsak szivattyújavítással, hanem más jellegű tevékenységgel is szeretnének foglalkozni, akkor megnyitották Üllőn a szivattyúval és egyéb alkatrészekkel foglalkozó boltjukat. Az idő előrehaladtával a családi vállalkozásból komoly vállalattá nőtte ki magát a VL Szivattyújavító Bt., bővítették a termékek listáját, a szivattyúkon túl élelmiszeripari gépek forgalmazásával is el kezdtek foglalkozni.

Az Üllőn található szivattyúbolt, raktár és szerviz található, emellett megnyitották Dunakeszin a szivattyúkat és élelmiszeripari gépeket árusító boltjukat, ahol szintén van lehetőség javításra való átvételre.

A vásárlók rendkívül széles választékból válogathatnak, mind a mintaboltban, mind a webáruházban. A szivattyúk mellett különféle vezérléstechnikai termékek, csőmotorok, motorvédelemmel kapcsolatos áruk kaphatóak, de szűrés- és hajtástechnikai eszközöket is meg lehet tőlük vásárolni. A webáruházukból rendkívül egyszerű módon, a kosárba pakolással van lehetőség megvásárolni a kívánt termékeket, a VL Szivattyújavító Bt. pedig eljuttatja az Ön otthonába.

A webáruházban tematikus módon vannak rendezve a termékek, sőt, katalógus szerint is van lehetőség a keresésre. Regisztráció és bejelentkezés után van lehetőség az árjegyzékek között is böngészni.

Amennyiben kiváló minőségű szivattyúkra vagy egyéb berendezésekre van szüksége, ne habozzon, keresse fel még ma a VL Szivattyújavító Bt. boltját vagy webes áruházát, ahol kedvére válogathat a több száz termék közül.

VL Szivattyú Webáruház: Minőség és megbízhatóság - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Pest megye