Netkreatív: ahol egy webáruház születik

A vállalkozók, kereskedők számára talán mondani sem kell, milyen fontos 2013-ban a webes piac felé is nyitni. Ma már nem elég egy sima weboldal, ahol a látogató információkat talál a termékekről, egy olyan áruházat kell létrehozni, ahol a vásárlók kényelmesen, otthonukból válogathatnak a termékek közül.

Netkreatív – Az Ön Webáruház Szakértője

  • Iroda: Százhalombatta, Irinyi János utca 15.
  • Telefon: Telefon : (+36 70) 573-64-25, (+36 23) 739-180
  • Webáruház készítése: Kattintson IDE

Térkép:

Azok számára kiváló megoldást nyújt a Netkreatív cég konstrukciója, akik még csak most kívánnak belevágni az online értékesítés világába. Itt minden egy kicsit másképp működik, mint egy hagyományos üzletben, újra ki kell építeni egy vevői kört, és rá kell szoktatni őket az internetes vásárlásra, és annak előnyeire.

A Netkreatív cég ajánlata nem egy egyszerű webáruház, hanem sokkal több annál! Sok webáruházat kínáló cég egyszerűen csak eladja a shopot, majd magára hagyja a kezdő online vállalkozót, vagy jó pénzért vállal követést. A Netkreatívnál ez teljesen másképp történik, ők nem hagyják magára az ügyfelet, hanem egy teljes évig képezik, hogy mindenhez értsen, ami egy jól működő internetes vállalkozáshoz szükséges! Túl azon, hogy technikai információkkal látják el, online marketinges jó tanácsokkal is szolgálnak.

Túl az egy éves tanfolyamon és természetesen magán a webshopon, a Netkreatív további kedvezményekkel kedveskedik leendő vásárlóinak. Például az áruház megrendelése után hat hónap követést is adnak, e-kereskedelemmel foglalkozó könyvet is adnak ráadásnak.

Szeretné, ha webes áruháza a keresők első oldalán megtalálható lenne? Szeretne egy webshopot, de csak részletekben tud fizetni? Szeretne akár már a webshop indítása után szinte azonnal eladni? Jó lenne, ha többet megtudhatna az online marketing, a keresőoptimalizálás, a kampányok készítése terén? Akkor a Netkreatív segítségét kell hívnia!

Netkreatív: ahol egy webáruház születik - Hasonló oldalak

  1. HD Planet: Ahol a távirányítás kezdődik Gondolt már arra, hogy milyen lenne TV-t nézni úgy, hogy minden alkalommal fel kell kelni a karosszékből vagy kanapéról, és...

Régió: Pest megye