Duguláselhárítás nonstop! – Briák és Varga Kft.

A lefolyók rendszerint a legrosszabb pillanatokban dugulnak  el, például este, hétvégén vagy ünnepnapokkor, amikor több napot is kell várni arra, hogy jöjjön a segítség. Szerencsére van megoldás ilyen esetekre is, a Briák és Varga Kft. személyében! A nonstop hívható duguláselhárító cég minden problémát megold!

Briák és Varga Kft. – adatok

Térkép:

A Briák és Varga Kft. egy biatorbágyi székhelyű vállalkozás, amely kifejezetten duguláselhárításra specializálódott Budapesten és vonzáskörzetében. A cég 1985 óta, vagyis több, mint 28 éve foglalkozik lefolyó problémákkal, tehát nagy szakértelemmel és rengeteg referenciával áll az emberek szolgálatára. Gyorsan, tisztán oldják meg a dugulással kapcsolatos problémákat, ráadásul rendkívül kedvező áron dolgoznak.

Mivel manapság nagyon fontos a gyorsaság, így a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, munkaidőben 20 perc alatt visszahívják azokat, akik a weboldalukon található üzenő dobozban jelzik nekik a problémájukat. A visszahívás ráadásul teljesen díjmentes, így senki nem veszít semmit.

Hol lehet igénybe venni a szolgáltatásukat? Budapesten minden kerületben (I-XXIII.), emellett Abonyban, Albertirsán, Biatorbágyon, Budaörsön és Érden is. Minden eszköz dugulásával foglalkoznak, legyen szó zuhanytálcáról, kádról vagy éppen mosogatóról, ezen kívül foglalkoznak műszeres csőtörés beméréssel, és végeznek kamerás cső- és csatornavizsgálatot.

Áraik rendkívül kedvezőek. Ahányféle termék, annyiféle dugulás is létezik, így pontos árat lehetetlenség mondani. Általánosságban véve egy klímaberendezés tisztítása nagyjából 5000.-, egy zuhanytálca, vagy kád duguláselhárítása körülbelül 7-8000.-ot kóstál. A mosogató dugulásának elhárítása valamivel többe kerül, ez nagyjából 8-12 000.- között mozog. Széles a skála a WC csésze dugulásáért elkérhető összeg, ez nagyjából 7 és 20 ezer forint között van. A csatornák tisztítása, a kamerás csővizsgálat ára 10 és 20 ezer forint körülire tehető.

Duguláselhárítás nonstop! – Briák és Varga Kft. - Hasonló oldalak

  1. Profi duguláselhárítás: Perényi Sándor, dugulaselharitas.net! Aki háztartást vezet, mindenki találkozott már az érzéssel, amikor eldugul a lefolyó, és a víz, esetleg a szennyvíz nem távozik...

Régió: Pest megye