Divat webáruház, divat outlet: Outletsale.hu

Minden korszaknak megvan a maga divatirányzata. Van, hogy 20-30-40 évenként vissza-visszatér egy-egy klasszikus fazon. De mára merőben más stílusok képviseltetek magukat a piacon, mint egykor. Kis hazánk lakói talán nem is annyira divatőrültek, mint mondjuk a franciák.

Outletsale.hu – Trendyvent Kft: Adatok

Térkép:

Annak idején az öltözködés alapján könnyedén meg lehetett különböztetni az egyes kasztokat. Manapság a ruha alapján már nem feltétlen lehet ítélni. Az outletek felvirágzásának köszönhetően akár egy minimálbérből élő ember is járhat világmárkákkal fémjelzett ruhadarabokban, hiszen az ilyen üzletekben 30-40-50, vagy akár 70%-al olcsóbban hozzájuthatnak.

Igaz, nem az éppen aktuális kollekciók darabajihoz, ám ezt csak az igazán avatott szemek szúrják ki. A magyarok pedig nem követik annyira a divatot, hogy ujjal mutogassanak valamikre a buszmegállóban, hogy rajta bizony egy két évvel korábbi Nike dzseki van, tavalyi Converse tornacipővel.

Átlagban minden nagy gyártónak van saját outlete, de persze akadnak olyan outlet üzletek is, melyekben a legtöbb világmárka fellelhető. Az egyetlen bökkenő az ilyenfajta boltokkal csupán annyi, hogy a cégek megmaradt raktárkészleteiket árusítják bennük. Ergo: megeshet, hogy bizonyos ruhadarabokból nincs méret és szín választék.

Ilyen szempontból a webshopoknak nyert ügye van. A legtöbb gyártó, üzlet nem csak hirdeti magát a világhálón, hanem internetes portálján webáruházat is üzemeltet. Ami számunkra azért jó dolog, mert meg tudjuk nézni mik vannak készleten, és hogy az adott cégnek melyik üzletében tudjuk megvásárolni a nekünk kellő méretet – így nem kell felesleges köröket leróni. Ugyanakkor házhozszállítással is lehet rajtuk keresztül vásárolni, tehát is nem szükséges kimozdulnunk. Néhány napon belül otthonunkban vehetjük át a kiválasztott ruhaneműket.

Divat webáruház, divat outlet: Outletsale.hu - Hasonló oldalak

  1. Prémium termékek olcsón? Outlet.hu, Ezt kerested Manapság az outlet szót egyre gyakrabban halljuk, sőt mi több, egyre sűrűbben elérhető az ilyen jellegű üzletek szolgáltatása nemcsak országszerte,...

Régió: Pest megye