Biotech USA termékek

Ebben a rohanó világban kevesen fordítanak elég energiát az egészséges táplálkozásra és a testmozgásra – de soha sem késő elkezdeni! A Boitech USA különböző termékcsaládokkal rukkolt elő, hogy megkönnyítse mindennapjainkat. Repertoárjukban valamennyi táplálék-kiegészítőt és egyéb jótékony hatású készítményeket találunk, melyek segítségével szervezetünket kordában tudjuk tartani.

Edzés előtti táplálék-kiegészítők – Energizálók, NO fokozók

Miért is alkalmazzak én ilyet? Hogy valóban a maximumot hozhassuk ki magunkból edzés közben, érdemes kimondott edzés előtti táplálék-kiegészítőkkel élnünk. Az ilyen készítmények átmeneti erőszint-növekedést stimulálnak, késleltetik a kifáradás-érzetet, valamint fokozzák a regenerálódást és a koncentráció készséget is. Habár rendszeres alkalmazhatóak, nem szabad függővé válnunk tőlük! Ezek a szerek koffein tartalommal is bírnak, amihez idővel hozzá szokhat a szervezetünk, és a megfelelő mindennapi dózis nélkül „zombi mód” működhetünk egésznap. Arról nem beszélve, hogy azt a hatást, amit eleinte vált ki belőlünk a kezdeti dózis, csak nagyobb mennyiséggel tudjuk egy bizonyos idő után elérni majd. – És beindul az ördögi kör.

Hatásukat úgy fejtik ki legjobban, ha edzés előtt fél órával visszük be szervezetünkbe. Havonta legalább 2-3 hét szünetet kell beiktatni az edzés előtti kiegészítők alkalmazása során, mert ideg- és keringési rendszerünk másként túlterhelődhet – no meg, a pihenő után újra a kezdeti hatást tapasztaljuk majd.

Fehérjék (proteinek)

Izomzatunk egyik alap építőköve a protein, tehát azok számára is fontos a megfelelő napi fehérjebevitel, akik nem sportolnak aktívan.

Tömegnövelők

Széles a választék – olyannyira, hogy a rutinos testépítők is van, hogy elvesznek a kínálat tengerében. A széles spektrum jóvoltából minden testalkatra megvan a megfelelő tömegnövelő készítmény: átlagos testalkatra, hízásra hajlamosra, aktív sportolók részére, hobbi edzők részére, stb.

Testsúlykontroll formulák

Ezek a készítmények gátolják a felesleges tápanyagok szervezetünkben való felszívódását, valamint étvágycsökkentő- és anyagcsere gyorsító hatásukkal segítségünkre vannak a diéta során.

Vitaminok

Több létfunkciónkban is kulcsszerepet játszanak az egyes vitaminok, ezért elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű utánpótlásuk!

Ízületjavítók

Túlsúly, nagyfokú terhelés esetén, a kor előrehaladtával, valamint egyéb ízület-sérülések esetén alkalmazható készítmény.

Kreatinok

Az izomból lebomló fehérje mellékterméke. Szív- és veseműködésünk szempontjából van jelentősége.

Aminosavak

Mindennapi étkezésünk során a szervezetünkbe juttatott élelmiszerek elemeikre bomlanak, de mindközül a legfőbb az aminosav. Az izmok fejlődésében, és a test regenerációjában fontos szerepük van, ezért szinten kell tartani.

TST (Tesztoszteron) fokozók

Elsősorban férfi nemi hormon, így nem meglepő, hogy nagy szerepe van az izomerő fokozásában – valamint felelős a proteintermelésben is.

Szénhidrátok

Nem létfontosságú tápanyag. Amennyire szüksége van belőle a szervezetnek, azt lebontja a bevitt élelmiszerekből. Lebomlása során cukorrá alakul, és bekerül a véráramba, majd az izmokban tárolódik el.

Biotech USA termékek - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Pest megye