Kaputechnika mesterfokon – Kapu24 Webáruház

A technika fejlődésének hála ma már rengeteg dolgot automatizálhatunk a lakásunkban és a kertünkben. Egy mai modern házban elengedhetetlen a távirányítóval irányítható kapurendszer, ehhez pedig nagy választékot kínál a rétsági székhelyű Kapu24 webáruháza. A webshop kizárólag az Európai Unióban készült modern kaputechnikai rendszereket árusít, melyet személyesen lehet átvenni, vagy az internetes webáruházban történt vásárlás után kiszállítanak nekünk.

A kapurendszerek iránt érdeklődők többféle szett közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. Mindenképpen érdemes végigolvasni a kínált termékeket, hiszen nem minden szett való minden kapuhoz, így elkerülhetjük azt a kellemetlenséget, hogy nem jó típust választunk magunknak. Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy melyik márka vagy típusú kapunyitó illik a miénkhez, kérdezzük meg ismerőseinket, vagy olyan szomszédokat, akik elektromos kapuval rendelkeznek. A webáruház termékei között vannak egyszárnyú és többszárnyú kapura szerelhető berendezések, toló és úszó szettek. A Kapu24 nemcsak szetteket árusít, hanem többféle távirányítót is van lehetőség rendelni.

Kapu24 Webáruház – Kapcsolat

Térkép:

A korábban tönkrement vagy nem jól funkcionáló kapunyitó távirányítókat is beszerezhetünk a webáruházból. Arra is van lehetőség, hogy már meglévő, jól működő távirányítónk segítségével leklónozzuk az újat, így több példánnyal is rendelkezhetünk. Ideális megoldás, hogy a család minden tagja rendelkezzen nyitóval.

A Kapu24-nél az átvétel történhet személyesen Rétságon, vagy házhozszállítással érkezhet meg hozzánk a megrendelt termék. A házhozszállítás futárral történik, 1-3 munkanapon belül, de ha délig feladjuk a megrendelést, akár már másnap megérkezhet a futárszolgálat. A futárral történő kézbesítés díja súlyfüggő. Amennyiben elégedetlenek lennénk a termékkel, nyolc napon belül elállhatunk a vásárlástól, és visszaadják a pénzünket. Minden egyes termékre van garancia, de ez nem egységes, mivel a különböző márkájú és típusú termékek eltérő garanciával rendelkeznek.

A Kapu24 megbízható társ lehet Önnek, ha érdeklődik a kapunyitó rendszerek iránt.

Kaputechnika mesterfokon – Kapu24 Webáruház - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Nógrád megye