HD Planet: Ahol a távirányítás kezdődik

Gondolt már arra, hogy milyen lenne TV-t nézni úgy, hogy minden alkalommal fel kell kelni a karosszékből vagy kanapéról, és beállítani a hangot, csatornát, akárhányszor csak váltani kell? Szerencsére ez a korszak évtizedekkel ezelőtt lezárult, és ma már léteznek nagyszerűbbnél nagyszerűbb távirányítók!

HD Planet – távirányítók webáruháza

  • Cím: 2660 Balassagyarmat, Pozsonyi utca 17.
  • Telefon: (06 20) 383 00 33
  • Web: www.taviranyitok.org

Térkép:

Az Online Shopping Kft. balassagyarmati székhelyű cég, fő profilja pedig a különböző távirányítók forgalmazása, de emellett lehetőség van sokféle fali konzol közül választani, de választékukban már megtalálhatóak különböző csatlakozók, 3D szemüvegek és különböző fényforrások is.

Nagyon nem mindegy, hogy milyen tévénk van és hozzá milyen távkapcsolónk, hiszen az univerzális távirányítók nem működnek olyan jól, mint az ember várná, hiszen nem egy konkrét típushoz készülnek. Az univerzális kapcsoló végszükség esetére jó, különben a tévénkhez megfelelő típust kell választani, ha nem szeretnénk állandó bosszankodást, ehhez kínál segítséget ez a webes áruház. Az HD Planet webáruházában olyan széles távirányító választékkal várják a látogatókat, hogy mindenki biztosan megtalálja a televíziókészülékéhez legmegfelelőbb típust.

A cég kínálata azonban nem ragad le kizárólag a távirányítóknál, széles választékban kapható náluk sokféle TV típushoz használható falikonzol, és a TV-zéshez szükséges további eszközök konzoljai, például DVD tartó, projektorhoz való konzol, de a hangfalakhoz is kapható már. Mindezeken felül különféle csatlakozók is a kínálat részei, vásárolhatunk HDMI, scart vagy DVI kábelt.

Egyre nagyobb igény keletkezik a 3D televíziókra, a HD Planet pedig ezekhez kínál kiegészítő szemüvegeket rendkívül mérsékelt áron. Mindezeken felül energiatakarékos izzókat is forgalmaznak verhetetlen áron!

Azok számára, akiknek a tévézés a legjobb szórakozás, biztosan meg fogják találni a legnagyszerűbb kiegészítőket a webáruházban. Folyamatos akciókkal, kedvezményes házhozszállítási díjjal vár mindenkit a HD Planet webshop!

HD Planet: Ahol a távirányítás kezdődik - Hasonló oldalak

  1. Taviranyi.to – Távirányítók több százezer típushoz! Az emberek általában teljesen természetesnek veszik a távvezérlők létezését, és a legtöbbször csak akkor érzik a hiányát, ha valami miatt...
  2. A távirányítók Webáruháza – HDPlanet Bár néhány éve még sokan szkeptikusan fogadták az internetes vásárlást és annak előnyeit, egyre többet élnek a világháló nyújtotta lehetőségekkel....

Régió: Nógrád megye