A távirányítók Webáruháza – HDPlanet

Bár néhány éve még sokan szkeptikusan fogadták az internetes vásárlást és annak előnyeit, egyre többet élnek a világháló nyújtotta lehetőségekkel. A webáruházak megnyílásával és az emberek bizalmának erősödésével mára már egyre többen mernek vásárolni az interneten.

Nagy előnye, hogy ki sem kell mozdulnunk a lakásból, de a termék megérkezik. Megszűntek a távolsági korlátok is, akár az ország (vagy a világ) másik feléből is rendelhetünk különféle termékeket. A webáruházak használata biztonságos, a terméket pedig házhoz szállítják.

A HD Planet egy online webáruház, ahol különféle elektronikai eszközök közül választhatunk, de egyéb termékek közül is válogathatunk. A cég számtalan akcióval kedveskedik a leendő vásárlóknak, több tucat akciós terméket találhatunk a webshopban, így igazán kedvező áron juthatunk a kívánt termékhez.

Távirányítók széles választéka várja a vásárolni vágyókat a HD Planet, száz gyártótól lehet rendelni különböző típusú távkapcsolókat. 300.000 tévé típushoz való távirányító lelhető fel a webshopban, eredeti és utángyártott egyaránt, kizárt, hogy valaki ne találná meg a készülékéhez illőt. Ráadásul az egy év garancia minden távirányítóra érvényes, így ha valamelyikkel gond adódna, akkor garanciálisan javítja a gyártó.

Nem csupán távirányítókat lehet rendelni a HD Planet webáruházán keresztül, hanem például különféle konzolokat, LCD, LED és Plazma fali konzolokat, mikrohullámú tartót, DVD és Projekt tartó konzolokat, de üvegállványok közül is lehet választani.

Több mint száz gyártótól válogathatunk porszívóba való porzsákok közül, külön tudunk keresni a porzsák anyagára is, legyen az mikroszálas, textil vagy papír, a HD Planetnél mindegyiket be tudjuk szerezni. Mindezeken felül különféle csatlakozókat, és nyomtatókhoz való tonereket is kínál az áruház. Egy gyors regisztrációt követően már lehetőség is van az azonnali vásárlásra. Egyszerűen csak beletesszük a kívánt terméket a kosárba, és már adhatjuk is le a rendelést.

HDplanet elérhetőségek és Térkép

  • Online Shopping City Kft.
  • Cím: 2660 Balassagyarmat, Pozsonyi u. 17.
  • Telefon: (209 / 383-0033 (Viktor Zsolt)
  • Weboldal: http://www.hdplanet.eu

Térkép:

A távirányítók Webáruháza – HDPlanet - Hasonló oldalak

  1. Taviranyi.to – Távirányítók több százezer típushoz! Az emberek általában teljesen természetesnek veszik a távvezérlők létezését, és a legtöbbször csak akkor érzik a hiányát, ha valami miatt...
  2. HD Planet: Ahol a távirányítás kezdődik Gondolt már arra, hogy milyen lenne TV-t nézni úgy, hogy minden alkalommal fel kell kelni a karosszékből vagy kanapéról, és...

Régió: Nógrád megye