A divatról hivatásszerűen: ekszertaska.hu

Hölgyek előnyben: shoppingolás, nyári délután, forróság, vagy éppen csontig hatoló hideg, romantikus hóesés, fahéj illatú karácsony; mindegy, hogy éppen milyen évszakban vagyunk, életünk mely szakaszában járunk, üzletasszonyokként, vagy főállású családanyákként járunk-kelünk a nagyvilágban, egy biztos: legalább egy, de inkább több praktikus, és igazán divatos táskát minden nő megérdemel!

Lendületesen sikkes

Az ekszertaska.hu oldalt meglátogatva azonnal egy vidám, jókedvet árasztó kezdőlap fogad minket, megannyi gyönyörű, színes képpel, melynek jó hangulata azonnal minket is magával ragad. Szebbnél-szebb divatfotók illusztrálják, hogy milyen tökéletes kiegészítő lehet egy-egy jól megválasztott táska minden hölgyemény számára. Természetesen a választékok tárháza fogad minket máris: a praktikus válltáskától kezdve a sikkes borítéktáskán keresztül a crossbody táskáig mindent megtalálunk, és nem utolsó szempontként az alkalmi és üzleti táskák hada zárja a sort. Így mindenki megtalálja hivatásához, stílusához, sőt mi több, a hangulatához is legmegfelelőbb darabot.

Ékszertáska: választék és szolgáltatás felsőfokon

  • Cím: 9024 Győr, Borsos Miklós u. 17. 4/14.
  • Telefon: +3630 / 991-9960, +3670 / 425-1081.
  • Weboldal: Ekszertaska.hu

Térkép:

Sportosabbak mennyországa

Ha inkább a kissé sportosabb vonalat képviseljük, vagy egész egyszerűen szeretünk egy hangyányit kitűnni a sorból, vagy akár gyermekünk számára keresünk izgalmas táskát, a Hátizsák menüpontban van a helyünk! Különlegesebbnél-különlegesebb mintázatokkal találkozunk, az apróbbtól a nagyobbakig, bájos virágminták és édes kisállatok, különleges cipzármegoldások és szolid színárnyalatú, klasszikusabb darabok, így biztosan sikerül rábukkanni a hozzánk leginkább illőre.

Bizsukirályság

Melyik nő ne kedvelné a karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat? Vélhetően 10 hölgyből 9-nek valódi ékszerbirodalma van otthon. Az ekszertaska.hu oldalán a Bizsu menüpontra kattintva különleges karkötőket találunk mindenféle stílushoz: a legdivatosabb, kövekkel kirakott, vastagabb karkötők mellett megtaláljuk a klasszikus, csodás gyöngyökből készülteket, de az ezüst-, és aranyszínű verziókból is van választék. A fülbevalókba és nyakláncokba is könnyen beleszeretünk, hiszen a csodás alkalmi darabok ugyanúgy megtalálhatók, mint a sikkesebbek és feltűnőbbek.

Pénztárca alkalmatosságok

No és persze a táskákon, kiegészítőkön kívül amit annyira imádnak a hölgyek, nem más, mint a pénztárcák. Ide-oda pakolgatni a pénzt, külön a papírt, külön az aprót, kedvezményes kártyák, bankkártyák, szeretteink fényképei, és mindezt egy kiegészítőben megtalálni… Maga a tökély.  Az ekszertasa.hu-n ebből is találunk választékot bőségesen. Ráadásul bármely kérdésünkkel kapcsolatosan készséggel segítenek nekünk telefonon keresztül a hét bármely napján, Győrben személyesen az üzletben is, de ha számunkra kényelmesebb, e-mailen keresztül is elérhetőek. Nincs is más hátra, mint belevetni magunkat a kiegészítők varázslatos világába: a szerelembe esés garantált.

A divatról hivatásszerűen: ekszertaska.hu - Hasonló oldalak

Nincs.