Tényezők, melyek elengedhetetlenek az igazi szerelem fenntartásához

Sajnos nem ritka, mikor az ember összetéveszti a szerelmet a kósza ábrándozással, amely amilyen hirtelen lép be az életünkbe, olyan hirtelen lép ki is, és mi valószínűleg ugyanazokat a hibákat követjük el minden rövid kis kaland során. Ha valaki régebb óta párkapcsolatban él, akkor könnyen lehet, hogy a kívül állók annyit gondolnak, hogy a két fél között milyen hatalmas szerelem lángolhat, ha ilyen sok éven keresztül így kitartanak egymás mellett, pedig aki benne van, az pontosan tudja, hogy valójában igen nehéz ezt a lángot a mindennapokban fenntartani.

A tartós szerelem titkát éppen ezért mindenki tudni szeretné. A helyzet azonban az, hogy nincs ennek titka, vagy nincs erre vonatkozó szabály. Inkább olyan tanácsok, és trükkök vannak, melyeket érdemes lehet betartani, annak érdekében, hogy a párkapcsolat hosszú időn keresztül izgalmas, érzéki, és titokzatos lehessen.

Légy igazi az ágyban is: kattints ide

Fontos hogy mindkét félnek legyen saját tere

Sok férfi tartja úgy, hogy egy nő akkor vágyik rendkívül vonzóvá, a egy picit titokzatos, ehhez pedig fontos, hogy a nőnek mindig legyen „saját tere”. Egyáltalán nem kell látnia a férfinak ahogy éppen szőrtelenítünk, vagy a szemöldökünket szedjük ki. Ezek az aprócska dolgot maradjanak a kulisszák mögött, és próbáljunk meg arra odafigyelni, hogy a férfi valóban csak a kész dolgot kapja ezekből meg. Attól hogy több éve együtt vagytok már, nem szükséges minden mozdulatodról tudnia, hiszen vannak dolgok melyek egyáltalán nem tartoznak rá. Sokak szerint egy nő akkor a legellenállhatatlanabb, ha mindig vannak rejtett tartalékai, és tartogat izgalmas meglepetéseket.

A férfi fél pedig azt viseli nehezen ha nem érezheti magát eléggé szabadnak, hiszen a hosszú távú kapcsolat során a nő „bilincsbe fogja” őt. A férfiak szeretik érezni azt, hogy a másik fél 100 százalékosan megbízik benne, nem kémkedik utána, nem féltékenykedik folyamatosan, inkább enged őt saját egyénisége szerint cselekedni. Ebből kiindulva soha ne hozzuk a férfiak tudtára azt, ha bizalmatlanok vagyunk velük, hiszen ez rengeteg konfliktust szülhet.

Mi vonzza hosszú távon a férfiakat?

A legtöbb férfi szerint nincs kiábrándítóbb, és lehangolóbb egy folyton dacoskodó, mogorva nőnél. A folyton hangoskodó, kötözködő, egyfolytában szemtelenkedő hölgyek éppen ezért vannak mindig egyedül, hiszen ezek az elviselhetetlen tulajdonságok egyszerűen elriasszák maguk mellől az embereket. Egy mosolygós, kedves, és aranyos lány sokkal jobban vonzza a férfiakat, ezért fontos hogy ezt akkor is észben tartsd, ha hosszú távú, boldog párkapcsolatodat szeretnéd fenntartani.

Ha egyre a fiú rájön, hogy az életed körülötte forog, akkor könnyen lehet az is hogy túlságosan nyeregbe fogja majd magát érezni. Ez friss kapcsolat esetén pedig akár szakításhoz is vezethet majd. A legjobb, ha a férfi felet élni hagyjuk, és megadjuk neki a szükséges teret, hagyd, hogy nyugodtan menjen el néha kikapcsolódni a barátjaival. A nő sose legyen zsarnokoskodó és ne legyen tele elvárásokkal. Ne feledjük: a világ attól, hogy megismert bennünket, nem szűnt meg számára.

Tényezők, melyek elengedhetetlenek az igazi szerelem fenntartásához - Hasonló oldalak

  1. Miért múlik el a szerelem? A szerelem egy fantasztikus bizsergető érzés, amit szinte mindenki szeretne megtapasztalni. Kamaszként ez különösen igaz ránk, de természetesen a szerelem...
  2. Love.hu – Szerelem a világhálón Ma már egyáltalán nem kell szégyenkeznie azoknak, akik a virtuális térben próbálnak párra találni. A világ megváltozott azóta, hogy az...

Régió: Életmód cikkek