Sokszor mi magunk idézhetjük elő azt, hogy nem találjuk meg életünk párját?

Nem ritka az, ha valaki hosszú ideje egyedülálló, és már-már görcsösen ráfeszül arra a témára, hogy meg „kell” találnia élete párját. Talán ez az a gond, amiért ő mégsem lép be az életedbe. Rengeteg olyan tapasztalatot olvashatunk, miszerint valaki akkor találja meg élete szerelmét, mikor éppen egyáltalán nem vágyik a párkapcsolatra, és jól érzi magát egyedül. Talán pont ez kell ahhoz, hogy a te életedbe is besétáljon a nagy Ő?

Tanuld meg élvezni a szinglisséget, és engedd el a görcsösséget

Meg kell tanulnunk egyedül is boldognak lenni. Természetesen társas lények vagyunk, így normális, hogy arra vágyunk, hogy legyen valaki az életünkben, akivel akár megoszthajtuk a boldogságunkat, de eközben gyakran elfelejtünk magunkra is odafigyelni. Első körben meg kell tanulnunk hálásak lenni azért, amink eddig is volt, és azokért a dolgokért, amiket már eddig megkaptunk az élettől. Felesleges azon keseregni ami még hiányzik az életedből, inkább örülj annak, amid van! A negativitás, és a pesszimizmus sajnos gyakran árad az egyedülálló emberek felől. Ilyenkor gyakori az is, hogy a boldog párokra szinte ellenségként tekintünk az utcán.

Ezzel a viselkedéssel azonban csak azt érhetjük el, hogy mi magunk még jó hosszú ideig szinglik maradunk. Gondolj csak bele, te odamennél egy olyan illetőhöz, aki bár tényleg jól néz ki, de savanyú arccal tekint rád, és folyamatosan rossz a kedve, negatív energiát sugároz feléd? A negatív dolgokra sokszor annyi felesleges energiát fektetnek az emberek, hogy ha ezt az energiát másra használnánk, könnyen lehet, hogy egy optimista, boldog életet tudnánk megteremteni. Mivel ezek a viselkedések nem velünk született dolgok, hanem az életünk során tanuljuk meg őket, esélyünk van arra, hogy kis odafigyeléssel átneveljük magunkat egy boldogabb, pozitívabb gondolkodásra. A sok nevetés egyébként is boldogsághormont termel, és egy szép, őszinte mosoly párkeresés esetén is azonnal felhívhatja a másik fél figyelmét rád.

Nem csak kapni, hanem adni is jó

Sokan hisznek a karmában, miszerint ha mi jót teszünk másokkal, akkor azt fogjuk előbb utóbb visszakapni. Ez természetesen a negatív , rossz dolgokkal is működik, tehát ha másnak ártunk, akkor mi nekünk is ártani fognak. Ezért fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogyan viselkedünk embertársainkkal. Néha egy kis adakozás, önkénteskedés olyan erővel tud a jóllétünk érzésére hatni, hogy azonnal elkezdi fokozni bennünk a hatalmas boldogságérzetet. Adni jó! Egy mosolygó arcot jó megpillantani az utcán, akinek éppen odaadjuk a kabátunk zsebébe megtalált aprót. Hidd el, az a kevés pénz neked nem fog sehonnan hiányozni, mégis a tudat, hogy ma is segítettél valakin biztosan fel fogja dobni az egész napodat.

El kell kerülni az irigységet, és nem kell folyamatosan azon rágódni hogy a szomszédnak honnan lehet ilyen szuper kocsija, vagy éppen azon görcsölni, hogy te mikor engedheted már meg magadnak hogy saját autót vásárolj? Tényleg azt kell értékelni amid van, és nem szabad folyamatosan kihangsúlyozni hogy hogy mid nincs. Ha megszeretted önmagadat, és nincs ellenedre az sem, ha még évekig egyedülállóként kell élned, akkor fog garantáltan belépni életedbe az Igazi szerelem!

Forrás: weboldal megtekintéséhez kattints

Sokszor mi magunk idézhetjük elő azt, hogy nem találjuk meg életünk párját? - Hasonló oldalak

  1. Tippek, hogy tökéletes legyen a romantikus, közös nyaralás Teljesen mindegy hogy az első közös nyaralásunkra készülünk, vagy már többször lehetőségünk volt kiruccanni a szerelmünkkel, egy romantikus, kettesben töltött...

Régió: Életmód cikkek