Meddig működhet jól egy távkapcsolat?

Egy hosszú párkapcsolat esetében akár felüdülő is lehet ha egy pár napot távol töltesz a párodtól. Tudsz egy kis időt szánni saját magadra, meg persze jó érzés tudni, hogy mennyire tudtok még egymásnak hiányozni ennyi idő után is. Azok számára azonban, akik távkapcsolatban élnek, a köztük lévő távolság sok esetben a poklot jelenti.

A felek közötti távolság sok esetben lehet váló ok is, hiszen rengetegszer fordul elő, hogy valamelyik fél nem bírja fenntartani ezt a viszonyt, illetve nem tudja megszokni, hogy csak ritkán, rövid időre tud együtt lenni szerelmével.

A boldog távkapcsolat titka

Nagyon sok minden múlik természetesen azon is hogy vajon egy erősebb, szoros kapcsolatot választ-e szét átmenetileg a távolság, vagy eleve úgy ismerkedünk meg aktuális partnerünkkel, hogy tudjuk, messze lakik tőlünk, így csak távkapcsolatról lehet egyelőre szó. Míg az első esetben az eddig együtt töltött idő és a szép közös emlékek biztos alapot tudnak képezni a távkapcsolatnak, az utóbbi helyzet hozhat magával néhány kellemetlen szituációt.

Amennyiben párunkat esetleg különböző párkereső portálokon találtuk meg és már megismerkedésünkkor tisztába voltunk azzal, hogy ha ebből a viszonyból kapcsolat lesz, akkor ritkán fogunk találkozni, sajnos kicsit nehezebb helyzetben vagyunk hiszen látatlanba kell megbízni az illetőbe, úgy, hogy szinte alig ismerjük egymást. Ha azonban ez a szerelem olyan erős hogy a távkapcsolatot is túl tudja érni, könnyen lehet, hogy meg találtad életed párját és a későbbiekben össze is tudtok majd költözni.

Nagyon fontos a közös életünk megtervezése

Egy felmérés szerint nincs különbség férfiak és nők között, inkább az illető személyiségén múlik az, hogy hogyan viselkedik egy távkapcsolatban. Bármilyen kapcsolatról is legyen szó, az alapja biztosan a bizalom. Nincs ez másként a távkapcsolat esetében sem, sőt, ilyenkor még inkább meg kell bíznunk egymásban, hiszen a boldog távkapcsolat csak kölcsönös bizalommal tartható fenn hosszútávon. Érdemes már megismerkedésünkkor tisztázni a legfontosabb dolgokat: Mit jelent számunkra a hűség? Mit gondolunk a megcsalásról?

Távkapcsolatban élni persze nem egyszerű, sokszor nagyon lassan mennek el a külön töltött napok, ám a havi 1-2 találkozásnak is megvan a maga, különleges, izgalmas varázsa, hiszen minden egyes alkalommal átélhetjük azt az igazi, izgulós első randi hangulatot. Szokták azt mondani, hogy az igaz szerelem ellenáll a távolságnak is.

A legfontosabb talán, hogy minden helyzetben maradjunk optimisták, hiszen ha ebben az időszakban kitartóak vagyunk, akkor ez csak megérősebbé és még stabilabbá tudja varázsolni párkapcsolatunkat. Nagyon fontos a távkapcsolat esetében a közös tervezés, hiszen senki sem szeretne örökké nagyon messze élni a párjától. Érdemes lehet átgondolni az életünket és figyelembe venni azt, hogy mik tartanak vissza minket hogy össze tudjuk költözni szerelmünkkel.

Ha azonban azt vesszük észre, hogy évek óta tartó távkapcsolatban vagyunk, mégsem tudjuk közösen építeni jövőnket, akkor egy idő után érdemes lehet eltűnődni azon, vajon ennek a kapcsolatnak van-e egyáltalán jövője?

Támogató: kamagra-viagra-cialis-elado.com

Meddig működhet jól egy távkapcsolat? - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Életmód cikkek