Lehetséges a fogfehérítés kíméletesen, fájdalommentesen?

Minden ember ragyogó, fehér fogakról álmodozik. A szép, fehér fogak az élet bármely területén nagy előnyt tudnak jelenteni számunkra. Fogsorunk egyértelműen befolyásolja azt, hogy egy új ismerőseinknek, új munkáltatónknak, vagy munkatársainknak milyen az első benyomása rólunk.

Életvitelünk során azonban mosolyunk vakító fehérségét rengeteg dolog tudja befolyásolni, leginkább az, hogy mit eszünk és iszunk. A dohányzás, a kávé, a sok tea fogyasztás például nagy ráhatással van fogaink fehérségére. Ha azonban ezekről nem tudunk lemondani, mégis szép, fehér fogakat szeretnénk, akkor sem kell csüggedni, hiszen van megoldás!

Hogyan történik a LED lámpás fogfehérítés?

Fogfehérítéssel sokan otthon is megpróbálkoznak, különböző dolgokkal, hiszen rengeteg fogfehérítő praktika terjeng az interneten. Ezeknek nagy része azonban nem hogy nem fehérítik kíméletesen a fogsort, de annak zománcrétegét, sőt a fogínyünket is fel tudják sérteni. A legmodernebb és legmegbízhatóbb fogfehérítő eljárás a LED lámpás technológia, melynek során nagy tapasztalattal rendelkező fogorvosok fájdalommentesen, a fogzománc károsítása nélkül tudja hófehérré varázsolni fogainkat. A fogfehérítés előtt a fogorvos rögzíti a fogsorunk kiindulási színét, majd nekilát a fogkő eltávolításnak, hiszen a LED lámpás fogfehérítés előtt ez elengedhetetlen.

A fogkő eltávolítást követően az érintett területre egy speciális zselét helyez, mely a LED lámpa fénye alatt fog aktivizálódni, és ekkor fog megkezdődni a kíméletes, és fájdalommentes fehérítő folyamat. Ennek a modern technológiának köszönhetően fogaink akár több árnyalattal is fehérebbek lehetnek, anélkül hogy károsodna a fogzománcunk, és fogaink érzékennyé válnának. Felejtsük el tehát az otthoni „olcsó” fogfehérítő praktikát, mely szerint citromlevet, szódabikarbónát, és hasonló, igen káros dolgokat kell kenni a fogsorunkra, hiszen nagy valószínűséggel nem olyan eredményt fogunk elérni, mint amiben reménykedünk.

Lehetséges a fogfehérítés kíméletesen, fájdalommentesen? - Hasonló oldalak

  1. Bárki számára elérhetőek a fehér fogak Sokunk számára jelent problémát, hogy fogaink a hétköznapi használatuk során elszíneződtek. Ennek okait nem kell csak önmagunkban keresnünk, ám tény,...

Régió: Életmód cikkek