Ennyiszer törik össze a hölgyek szíve, mire találkoznak az Igazival

Nagyon kevesen mondatják el magukról, hogy akivel legelőször összehozta a sors, az az ember lett élete párja. Egy kutatócsoport kimondottan arra volt kíváncsi, hogy mégis hány férfiba szeret bele egy nő, mire elmondhatja magáról hogy megtalálta az igazit.

Általában egy friss párkapcsolat esetében mindkét fél abban reménykedik, hogy most már végre megtalálta álmai partnerét, akivel leélheti az egész életét, ám a hónapok és évek alatt sokszor kiderül, hogy mégsem illenek annyira össze, mint gondolták.

Az emberek többsége sok csalódáson és félresikerült randevún vesz részt élete során, mire kijelentheti azt, hogy sikerült megtalálnia a nagy Ő-t. A kutatók ezért nagyon kíváncsiak lettek, hogy mégis mi a nagy átlag? Hány rosszul végződő kapcsolat szükséges ahhoz, hogy végre tényleg boldogok lehessünk? Ezzel a felméréssel egyrészről a szingliknek is be szerették volna bizonyítani azt, hogy az igazi szerelemhez vezető út soha nem lesz teljesen zökkenőmentes.

15 csók, 2 komoly kapcsolat?

A felmérésből kiderült az, hogy egy átlagos nő, élete során 15 férfit csókol meg és mielőtt megismeri az igazit, két olyan párkapcsolaton lesz túl, melyek viszonylag komolynak mondható és hosszú ideig tartanak. Ezek a kapcsolatok mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy tapasztalatot szerezzünk, sok esetben ezeknek a csalódásoknak tudjuk megköszönni a későbbiekben, hogy azok lettünk akik most vagyunk. A felmérés során az is kiderült, hogy ha a lazább kapcsolatokat is beleszámítjuk, akkor átlagosan 6 párkapcsolatunk lesz, még a nagy Ő előtt.

Sőt bebizonyosodott, hogy az évek során mindenki legalább egyszer találkozik azzal a kellemetlen szituációval, hogy felültetik és a másik fél még csak meg sem jelenik a megbeszélt találkozón. A kutatók szerint ezekből az adatokból egyértelműen leszűrhető az is, hogy egy hölgy élete során igazán szerelmes csak kétszer lehet és ilyen esetben elkerülhetetlen sajnos, hogy az ő szívét is összetörje valaki.

10 emberből 6 azon izgul, hogy örökké egyedül marad

Ha esetleg úgy érzed, te örökké szingli maradsz és sose fog belépni az életedbe a nagy Ő, ezekből a statisztikákból okulva, beláthatod, hogy csak keresgélned kell tovább. A kutatásból az is kiderül, hogy az egyedülállók esetében 10 emberből 6 azon izgul, hogy örökké egyedül marad. A megkérdezettek több mint fele elismerte azt, hogy az Igaziig vezető út egyáltalán nem volt zökkenőmentes, sőt igen komoly akadályokkal kellett mindkettejüknek szembenézniük, hogy boldogak lehessenek egymással.

10 emberből 8 azt is elmondta, hogy ezzel a személlyel a legváratlanabb szituációba tudták egymást megismerni, pont akkor mikor egyáltalán nem szerettek volna belemenni egy komoly kapcsolatba. A kutatás során egyébként olyan érdekes dolog is kiderült, hogy a nők 95%-a hisz az igaz szerelembe, míg a férfiak csak 86%-a vallja magáról ugyanezt. Azok pedig, akik megtalálták életük szerelmét, nagy részük elárulta, hogy párjuk szöges ellentétük, ám véleményük szerint pontosan ez kell ahhoz hogy kapcsolatuk hosszútávon fenntartható legyen.

Szponzor: kamagravasarlas.net

Ennyiszer törik össze a hölgyek szíve, mire találkoznak az Igazival - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Életmód cikkek