Bárki számára elérhetőek a fehér fogak

Sokunk számára jelent problémát, hogy fogaink a hétköznapi használatuk során elszíneződtek. Ennek okait nem kell csak önmagunkban keresnünk, ám tény, hogy az életvitelünk is nagyban befolyásolja a fogak árnyalatát. Ki ne szeretne ragyogóan csillogó, fehér fogakat?

Egyes esetekben azonban az otthoni fogmosás már nem elegendő ahhoz, hogy visszaszerezzük fogaink korábbi tündöklő fehérségét. Ilyen esetben segít a problémán a fogorvosi fogfehérítés, amely fájdalommentesen, gyorsan és hatékonyan képes fellépni az elszíneződések ellen. A hódító mosoly nem álom többé, csak elhatározás kérdése, hogy mikor merünk újra önfeledten nevetni!

Akár 7 árnyalattal fehérebb fogak 

A fogak elszíneződésének belső és külső okai is lehetnek, így rossz hatással van rájuk az örökölt tulajdonságainkon túl a dohányzás, a kávé, a bor, a színezett üdítők és az erősen pigmentált élelmiszerek is. Azonban régi fogászati kezelések is lehetnek negatív hatással a fogunk színére. A korábban előszeretettel használt amalgán tömés ugyanis sötétíti azokat, de az elhalt fogak, a rosszul záródó tömések és a gyökérkezelés is válthat ki fogelszíneződést.

A fogaink otthoni fehérítése csak a legritkább esetben vezet sikerre, így a szakértők azt javasolják, hogy bízzuk szakemberekre és orvosi körülmények között, sterilizált környezetben végeztessük el. A sikeres kezelések hatására ugyanis, akár 5-7 árnyalattal is fehérebbé válhatnak a fogaink, csupán egy óra alatt. A beavatkozás nem csak fájdalommentes és gyors, de tartós és káros anyag mentes.

A fogfehérítés a polírozással kezdődik amely kettős hatásaként a felületi elszíneződést is eltünteti de elősegíti az oxidálószer hatását is. A kezelés alatt ínymaszkkal védik a fogínyünket a felvitt fogfehérítő zselé hatásától, amely megvilágítást követően mindössze 20-60 perc alatt teszi csodálatosan fehéren csillogóvá a fogainkat. A fogfehérítést ugyan nem szabad túlzásba vinni, de érdemes 1-2 évente megismételni a tökéletesen fenntartható hatás érdekében.

Szponzoráció: www.smiledesigncenter.hu

Bárki számára elérhetőek a fehér fogak - Hasonló oldalak

  1. Lehetséges a fogfehérítés kíméletesen, fájdalommentesen? Minden ember ragyogó, fehér fogakról álmodozik. A szép, fehér fogak az élet bármely területén nagy előnyt tudnak jelenteni számunkra. Fogsorunk...
  2. A nyugtató és szíverősítő hatású fehér fagyöngy A fehér fagyöngy az egyik ősidők óta ismert gyógynövényünk, amit példának okáért már a kelták is gyűjtöttek, és annyira tisztelték,...
  3. Hogyan válasszuk ki a megfelelő domain nevet a vállalkozásunk számára? Aki friss vállalkozásba fog, annak előbb-útóbb, de inkább előbb szüksége lesz egy weblapra is. Amikor az ember arra adja a...

Régió: Életmód cikkek