Vidákovics Ügyvédi Iroda: Határozott büntetőjogi védelem

Bármikor történhet olyan helyzet az életünkben, amikor gyorsan kell jó döntéseket hozni. Egy ügyvéd felfogadása komoly feladat, hiszen a kicsi ügyektől az egészen nagyokig azt szeretné az ember, hogy nyertesként kerüljön ki egy ügyből.

Ha Ön büntetőjogászt keres, akkor a Vidákovics Ügyvédi Irodát semmiképpen se hagyja ki a számításából! A főváros szívében, az 5. kerületben található ügyvédi iroda mindennemű büntetőjogi kérdésben áll az ügyfelei rendelkezésére.

Vidákovics Ügyvédi Iroda

  • dr. Vidákovics Béla Zsolt ügyvéd
  • Az iroda címe: 1055 Budapest, V. kerület, Nagy Ignác utca 16. III/3.
  • Telefon: +361 / 445-0456, +3630 / 357-2124.
  • Weboldal: www.vidakovics.hu

Térkép:

-/-

A Vidákovics ügyvédi iroda szakterülete

A jogi iroda elsősorban büntetőügyekben vállal képviseletet, de családjogi és ingatlanjoggal kapcsolatos esetekben is szakszerű segítséget tud nyújtani. A büntetőjog nagyon szerteágazó terület, az enyhébb és a súlyosabb bűnesetekben is képviselhetnek bennünket. Mivel a büntetőjog nagyon kényes terület, ezért különösen fontos, hogy minél jobb ügyvédünk legyen. Mik tartoznak a büntetőjog esetei közé? Például telefonlehallgatás, vesztegetés, sikkasztás, rablás, csalás, de ide tartozik az adócsalás, vagy az állatkínzás is.

Az iroda elsősorban válópereknél dolgozik, gyermektartási, gyermekek elhelyezési, végrendelet ügyekben jár el. Ingatlanjogi kérdésekben is járatosak az ügyvédi iroda dolgozói, így ha például adásvétellel van gondunk, akkor is bátran megkereshetjük őket.

A jó ügyvéd kiválasztása

Főleg büntetőjoggal kapcsolatos esetekben fontos, hogy a lehető legjobb jogi képviselő legyen mellettünk, akivel minden esélyünk megvan a pert megnyerni, elérni a felmentésünket. Nagyon fontos az ügyvéddel szembeni maximális bizalom és szimpátia, e nélkül nagyon nehéz együttműködni. A Vidákovics Ügyvédi Iroda jogászai nem hagyják ügyfelüket magára még a legszorultabb helyzetben sem. Számukra minden kliens és ügy egyformán fontos.  A terhelt személyt folyamatosan tájékoztatják az eljárással kapcsolatban – ez nagyon fontos, hiszen a joghoz nem túlságosan értő személy gyakran fél, mert nincs tisztában azzal, hogy mi fog vele történni.

Vidákovics Ügyvédi Iroda: Határozott büntetőjogi védelem - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Budapest