Szépség és boldogság egy helyen: avonplaza.hu!

Minden Nő álma, hogy egy helyen megtalálja a kedvenc termékeit, legyen szó akár hajápolásról, sminkről, bőrápolásról, parfümökről, és a többi mennyei meglepetésről… Hogy még házhoz is hozzák?! No de ilyet! Ennél többet tényleg nem kívánhatunk, mi Nők: irány az avonplaza.hu!

Ínycsiklandó szépségápolás népszerűen

Ha egy hölgy azt a szót hallja: Avon, mindenki azonnal tudja, hogy miről van szó. Rögtön eszünkbe jut az egyik legszebb és leghasznosabb kompakt katalógus, amit kedvenc barátnőnk, ismerősünk, tanácsadónőnk hozott nekünk boldogan újságolva, mennyi újdonság van ebben a számban! Repestünk az örömtől, ha elejtett egy-két belső információt, és titokban megsúgta nekünk, hogy a következő számban már ez is, az is lesz!

Ilyenkor izgatottan vártuk, mikor jelenik már meg, és hozza nekünk, hogy máris rácsaphassunk, és kipróbálhassuk magunkon egy-egy új lábápoló terméket, friss kence-ficéket arcbőrünkre, vagy kedvenc parfümünk új változatát. Ma már nem is kell feltétlenül megvárnunk: az internetes plázából szinte azonnal értesülhetünk a legújabb termékekről, és ha valamibe beleszeretünk, akkor rögtön megrendelhetjük, és házhoz szállítják nekünk: „Legyen az Avon Plaza a Te Online Tanácsadónőd is!”

Széles termékskála

A webshopba lépve a bal oldalon minden kategóriát megtalálunk, kedvünkre válogathatunk a mesés szépségápolási ínyencségek közül. Találunk itt újdonságokat, bónusz termékeket, smink- és illatszereket, haj-, bőr-,  és lábápolást, sőt mi több, külön válogathatunk gyermekeinknek, és férfi társainknak is. Vérbeli nőként pedig van lehetőség támogatnunk az Avon adománygyűjtő termékekkel a mellrák elleni küzdelmet is.

Facebook oldal

Ha ez még mindig nem volna elég, az Avon Plaza-t elérjük már a legnagyobb közösségi portálon, a Facebookon is. Itt is figyelemmel kísérhetjük a híreket, a legújabb termékeket, ezáltal is biztosítva magunkat arról, hogy mindig értesülünk a fontos információkról.

Szépség és boldogság egy helyen: avonplaza.hu! - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Budapest