SANIT-AQUA: Profi duguláselhárítás megfizethető áron

Manapság már annyi mindent meg tudunk valósítani a technológia segítségével, de az otthoni lefolyók dugulása még mindig egy megoldatlan terület. Természetesen léteznek különféle házi trükkök, és vagyonokat kicsalnak a háziasszonyok zsebéből a tisztítószerek gyártói, de szinte mindig ugyanaz a végeredmény: hívni kell a szerelőket.

Dugulása van?

A Sanit Aqua Kft. munkatársai pontosan tudják, hogy mit kell tenniük, bármilyen típusú dugulásról is legyen szó. A budapesti székhelyű vállalat ügyfélközpontú, semmiféle kiszállási díjjal nem terheli az ügyfeleit, ráadásul folyamatosan kedvező árakat biztosít, nem számít fel folyóméter díjat, és nem óradíjban dolgoznak. Ráadásul mindig minőségi munkákat adnak ki a kezeik közül, munkájukra garanciát is vállalnak.

Nemcsak a fővárosiak hívhatják őket, hanem a Pest megyei lakosok egyaránt Budaörstől Biatorbágyig. Az is nagyon fontos szempont, hogy a Sanit Aqua munkatársai éjjel-nappal, hétvégén is vállalnak kiszállást a területen, szóval, ha éjjel üt be valami vagy vasárnap, akkor sem kell aggódni, ugyanis házhoz mennek a szakemberek. (Már pedig, mint tudjuk, az ilyesfajta problémák mindig a legrosszabbkor, mondjuk hétvégén éjszaka szoktak történni)

Elhárítás kedvező áron!

A duguláselhárítási költségek 12.000 Ft-os díj alatt vannak. A drágább szolgáltatások közé a padlóösszefolyó vezeték dugulásának elhárítása és a toaletté tartozik, előbbi ára 9 és 12.000 Ft között mozog, utóbbié 10-12 között várható. Olcsóbb szolgáltatás a kád, a zuhanytálca, a mosdó és a mosogató dugulásának elhárítása. Ezek közül a mosogató a legdrágább, 8-12 ezer forint között lesz a várható költség, a többié 8-10 ezer körüli.

Ne felejtse el, hogy az eldugult lefolyó nem csak esztétikailag zavaró, megtelepedhetnek különféle baktériumok is a csövekben, úgyhogy minél előbb ajánlatos szakemberhez fordulni!

SANIT-AQUA: Profi duguláselhárítás megfizethető áron - Hasonló oldalak

  1. Profi duguláselhárítás: Perényi Sándor, dugulaselharitas.net! Aki háztartást vezet, mindenki találkozott már az érzéssel, amikor eldugul a lefolyó, és a víz, esetleg a szennyvíz nem távozik...
  2. Duguláselhárítás nonstop! – Briák és Varga Kft. A lefolyók rendszerint a legrosszabb pillanatokban dugulnak  el, például este, hétvégén vagy ünnepnapokkor, amikor több napot is kell várni arra,...
  3. Minőségi klímát keres megfizethető áron? premiumcool.hu! Eddig csak vágyakozott a nyári hőségben a kellemes hűsítés után? Vagy szeretné bővíteni légkondi-hálózatát? Megbízható szaktudással rendelkező hátteret keres, és...

Régió: Budapest, Pest megye