Nem indul be a kocsija? Hívja az Akkusegélyt!

Az akkumulátor lemerülése bárkit utolérhet, és jellemzően a legrosszabb pillanatban történik, amikor sietne az ember. Ilyenkor persze több megoldás is van, kezdve a bikázáson túl a vontatásig, de a legkényelmesebb megoldás mégis az, ha a helyszínre szállítanak egy akkumulátort.

Egyszerű és kényelmes!

Ami elromolhat, az el is romlik – igaz ez az akkumulátorokra is. Az Akkusegély csapata Budapesten és környékén tevékenykedik, reggel 8 és éjfél között dolgoznak, szállítják ki a kiválasztott akkumulátorokat a bajba jutott autósoknak, és a gépjármű töltöttségét is ellenőrzik. Túl az akkuszállításon segítenek a járművet elektronikusan beindítani (ezt a köznyelvben bikázásként ismerik), ha nincs szükség új akksi vásárlására. Lehetőség van arra is, hogy a főváros és környékén túl vonuljanak ki, de ehhez előzetes egyeztetésre van szükség.

Az Akkusegély szinte bármilyen autótípushoz tud akkumulátort szállítani:

Nemcsak munkanapokon, hanem hétvégén és ünnepnapokon is várják a megkereséseket az Akkusegély munkatársai, ráadásul akár egy órán belül is odaérnek a megjelölt helyszínre. A kivett akkumulátort a cég munkatársai elszállítják, és gondoskodnak az újrahasznosításról. Sok járműhöz speciális szerszámok szükségeltetnek, az Akkusegély csapata mindezekkel rendelkezik, és felszerelkezve száll ki minden ügyfélhez.

Garanciák és lehetőségek

Az Akkusegélynél van egy úgynevezett indítási garancia, melyet egy éven belül akkor lehet igénybe venni, ha az akksi garanciálisan meghibásodik. Bármilyen garanciális ügyintézést el lehet intézni a Váci úti irodájukban, úgyhogy ha bárkinek problémája akad, az ügyfélszolgálaton megoldhatja a problémáját. Akinek rendkívüli nyitva tartásra van igénye, a telefonos elérhetőségükön jelezheti az igényét, és így plusz díj fejében a nyitva tartási időn túl is lehetősége van a vásárlásra.

Nem indul be a kocsija? Hívja az Akkusegélyt! - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Budapest