Napidroid: A legfrissebb információk az Android világról

Néhány évvel ezelőtt még fogalmunk sem volt arról, hogy mi az az okostelefon, sosem hallottuk még az Android kifejezést, és nem láttuk az operációs rendszer fura kis zöld kabalaállatát. Néhány év alatt ez a Linux operációs rendszer meghódította a világot!

A legnépszerűbb mobilos oprendszer: Android

Hat évvel ezelőtt, 2008 októberében jelent meg az első Android operációs rendszert futtató telefon. Nem ő volt az első mobiltelefonos operációs rendszer, az Apple iOS-e megelőzte őt. A Linux kernelt használó, érintőképernyős eszközökre készített rendszer töretlen népszerűségnek örvend szerte a világon.

Nem csoda hát, ha külön honlapokat hoznak létre az emberek, az egyik legjobb és leggyakrabban frissülő oldal a Napidroid, amely hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő Androiddal foglalkozó weboldala. Az oldal blog jellegű, és naponta jelennek meg különböző, az Android operációs rendszerhez köthető írások. A szerkesztők folyamatosan nyomon követik a legújabb híreket a világból, ráadásul bárki jelentkezhet hozzájuk cikkírónak, ami egy nagyszerű lehetőség a rajongók és az újságírást szeretők számára.

Minden, amit az Androidról tudni akarunk

A honlapon minden fontos és friss információkat megtalálhatunk a mobiltelefonokról, de a táblagépek szekció sincsen elhanyagolva. Folyamatosan jönnek ki újabb és újabb okostelefonok és táblagépek, az oldalra felkerülő információk alapján pedig az emberek sokkal könnyebben tudják eldönteni, hogy melyik eszközt válasszák.

Egyre többen vásárolnak érintőképernyős tabletet, a legtöbb ilyen elektronikai eszközön pedig Android fut, így egyértelműen van létjogosultsága a menüpontnak. Az épp új eszközt vásárolóknak szerencséjük van, a Napidroidon rengeteg mobilos tesztet találunk, de termékeket összehasonlító cikkekkel is találkozhatunk. A Play áruházban ugyan találhatunk milliónyi applikációt a mobileszközünkre, de mindenképpen hasznos, ha új alkalmazásokat ismerünk meg, a Napidroidnak van egy külön programokról szóló része.

A játékos kedvű Android tulajdonosoknak is kedvez az oldal, több tucatnyi játékokról szóló cikket lehet megtalálni.

Napidroid: A legfrissebb információk az Android világról - Hasonló oldalak

  1. Android-jatekok.net: Ismertetők a mobilos játékok szerelmeseinek! Nem titok, az Android a legnépszerűbb mobilos operációs rendszer, emberek százmilliói használják, mögötte jelentősen lemarad a többi rendszer. A fejlesztők...

Régió: Budapest