Lőrinci Állatorvosi Rendelő: A legjobb kezek kis kedvencének

A felelősségteljes állattartás ott kezdődik, hogy a gazdi mindent megtesz kis kedvence egészségéért. Az állatok bármely életkorában előfordulhatnak különféle betegségek, és előfordul, hogy nem lehet megúszni az állatorvost.

Dr. Lévai Péter – Lőrinczi Állatorvosi Rendelő

  • Cím: 1181 Budapest. Wlassics Gyula u. 58
  • Tel: 06-1-290-44-10, 06-30/534-59-14 (mobil: 8-20h-ig)
  • Nyitva: H-P: 10-12, 16-19. Szo: 10-12. V: 16-19.
  • Weboldal: www.kisallatdoki.hu

Budapesten, a XVIII. kerületben található a Lőrinci Állatorvosi Rendelő, amely az egész országból fogadja a beteg állatokat. Az ezredforduló óta működő állatorvosi rendelőt dr. Magyar Zoltán építtette, jelenleg négy doktor várja a pácienseket. A megnövekedett igények miatt a rendelőt később kibővítették, jelenleg három kivizsgáló helyiség található a klinikán, valamint egy röntgen, illetve egy műtő. A rendelő minden igényt kielégít, modern és rendkívül jól felszerelt.2009 óta az állatorvosi kezelő mellett megnyitott a Lőrinci Kutya- és Macskakozmetika is.

A Lőrinci Állatorvosi Rendelő alapszolgáltatásai

A Lőrinci rendelő alapszolgáltatásai minden igényt kielégítenek: kutyákat, macskákat, nyulakat és vadászgörényeket vakcináznak, kezelik a különféle élősködőket, ivartalanítanak, diétás tápszereket árusítanak. Bőrgyógyászati és belgyógyászati problémákat kezelnek alapos kivizsgálás után, belgyógyászati problémák esetén ambulánsan és kórházban is tudják ellátni a betegeket.

Felmerülő fogászati, szülészeti, sebészet problémák esetében is készséggel állnak a páciensek és gazdáik rendelkezésére az orvosok. Alapvető fogászati beavatkozásokat végeznek, komplikáltabb esetekben az állatokat fogászati specialistához irányítják. A szülészeten tanácsokat kaphatnak a gazdik, de lehetőség van különféle vizsgálatokra és kezelésekre, például vemhességvizsgálatra, császármetszésre vagy fogamzásgátlásra.

Amennyiben kisebb beavatkozásról van szó, ami nem igényel rendelői jelenlétet, azt az állatorvosok háznál is elvégzik, amennyiben erre igény van.

A Lőrinci Állatorvosi Rendelő szakrendelései

A klinikának többféle szakrendelése van, macska és kutyaszemészet, bőrgyógyászat, onkológia, ultrahang. A szemészeten nagy szakértelemmel kezelik a különféle betegségeket, például a kutyák kötőhártya gyulladását, vagy a glaukómát.

Mivel a háziállatoknál igen gyakran előfordulnak különféle bőrbetegségek, ezért a Lőrinci rendelő orvosai kiemelt területként foglalkoznak az állatok bőrgyógyászati megbetegedéseivel.

A kutyák és macskák daganatos megbetegedéseinek súlyos következményei lehetnek, ezért nagyon fontos, hogy a rákos betegeket minél előbb gyógykezelésnek vessék alá. Szerencsére ma már olyan fejlett eszközök és technológiák vannak, hogy egyre nagyobb százalékban hosszabbíthatóak meg az állatok élete egy rákos megbetegedés után.

Lőrinci Állatorvosi Rendelő: A legjobb kezek kis kedvencének - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Budapest