Dugulás elhárítás és csatornatisztítás

Tudta, hogy a középkorban, amikor elterjedtek a csatornarendszerek, patkányokat használtak arra, hogy kitisztítsák azokat?

Az akkori duguláselhárítók ugyanis azt a módszert alkalmazták, hogy a lefolyóba egy patkányt tettek, majd lezárták annak a végét, így az állatka csak a dugulás irányába indulhatott el, amelyen az esetek többségében átrágta és átásta magát, így a patkány is kiszabadult, valamint a dugulás is elhárult.

Nekünk természetesen eszünkbe sem jutna patkányokat vinni az ön lakásába, helyette azonban korszerű gépek segítségével fogjuk véghezvinni a duguláselhárítást Budapesten is, amelyek rendkívül hatékonyak, csendesek és régi társaikkal ellentétben nem okoznak felesleges piszkot sem a lakásban.

Amennyiben önnek a duguláselhárítás vagy csatornatisztítás Budapesten és környékén válik szükségessé, úgy szintén nyugodtan keressen minket bizalommal, hiszen már ebben a régióban is elérhető professzionális szolgáltatásunk.

Ha ön is egy leküzdhetetlen dugulással találkozik és szeretné az elhárítást egy profi csapatra bízni, akik olcsó árakkal és hatékonyan dolgoznak, akkor keressen minket bizalommal és felejtse el az ősi módszereket, amelyek régen idejétmúlttá váltak.

Cégek, melyeket választhat Duguláselhárítás esetén:

Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt.

Cégnév: 2 FAL KFT.

Térkép:

Dugulás elhárítás és csatornatisztítás - Hasonló oldalak

  1. Profi duguláselhárítás: Perényi Sándor, dugulaselharitas.net! Aki háztartást vezet, mindenki találkozott már az érzéssel, amikor eldugul a lefolyó, és a víz, esetleg a szennyvíz nem távozik...
  2. Zenet Hungária Kft [singlepic id=3 w=100 h=240 float=left]A Zenet Hungária Kft. szolgáltatási köre igen szerteágazó. Fő tevékenységünk közé tartozik az internet marketing, weboldal...

Régió: Budapest, Pest megye