Dr. Kollár Coaching Iskolacsoport: Ahol öröm a tanulás!

Az ember élete során folyamatosan tanul, fejlődik. Sokan nem elégszenek meg egy szakmával vagy érettségivel, mennek tovább, folyamatosan képezik magukat, hogy minél professzionálisabb szakemberek lehessenek.

Professzionális coaching oktatás szakértőktől

Térkép:

A Dr. Kollár Coaching iskolában az érdeklődők különböző hosszúságú tanfolyamokon coachingot, mediációt és önismereti tréningeket hallgathatnak, a trénerek pedig nemzetközileg akkreditált és elismert szakemberek. Ezek a képzések általában végzettséghez, diplomához kötöttek, és elsősorban a tanácsadói véna trenírozását teszik lehetővé, és a tanfolyam elvégzése után papírt lehet szerezni.

Az iskola rakta le a magyarországi life coaching alapköveit, és az ő padjaikban tanult a legtöbb ilyen jellegű tanácsadó, tagadhatatlan tehát, hogy akik életvezetést tanulni vágyók nagy százaléka teszi le a voksát a Dr. Kollár Coachingra. Sőt, ők alapították a párkapcsolati és válási mediáció irányzatát, és készítettek hozzá saját anyagot is. Nemcsak ilyen jellegű tananyagok elkészítésében jeleskedik a cég, a Dr. Kollár Coachingnál jelent meg az első és egyedülálló hazai coaching könyv a piacon.

A cég nemcsak magyar vizeken evez, ők alapítottak például egy nemzetközi egyesületet is, IACM néven, melynek 26 országból vannak már tagjai.  Magyar alapítvány alapításához is van köze a Dr. Kollár iskolának, melynek neve Magyar Coachok Szövetsége a Rezilienciáért, az Életminőség és a Szervezeti Kultúra Fejlesztéséért Közhasznú Alapítvány. Négyszáz tiszteletbeli támogatója van az alapítványnak.

2013-2014.

Az iskola 2013 óta a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karával működik együtt, elhozva a professzionális, egyetemi minőségű oktatást az intézménybe. Az iskolában egy világviszonylatban egyedülálló képzésekkel is találkozhatnak az érdeklődők, ezek az abduktív tanácsadó képzés és a vezetői designgondolkodás tanfolyamok, utóbbi 2014-től érhető el. 2014 őszére terveznek egy nagyszabású coaching találkozót.

Dr. Kollár Coaching Iskolacsoport: Ahol öröm a tanulás! - Hasonló oldalak

  1. Miben vigyen a gyermek ételt és italt az iskolában? Szeptembertől minden reggel arról szól, hogy a csemeténket reggeliztetjük és előre elkészítjük a tízóraiját. A táska aljában megtalált, szétlapult, szétázott...

Régió: Budapest