Babának és Mamának: pelusfutar.hu!

Ha a várandósság a kismamára köszönt, akkor hirtelen meghosszabbodik a vásárolni való eszközök, kiegészítők listája. Ezer helyre rohangálunk ilyenkor, ráadásul egy kismamának ez nem is apró feladat. Mennyivel könnyebb lenne, ha egy helyen megvásárolhatnánk a legfontosabbakat, és még házhoz is hoznák?! Létezik megoldás: pelusfutar.hu!

Pelenkák olcsón

Egy igazán hasznos és praktikus webáruházban találjuk magunkat máris, ahonnan a baba és mama számára is megtaláljuk a legszükségesebb felszerelést. Az első, ami eszünkbe jut a kismanókról, amit feltétlenül be kell szereznünk, az a pelenka lesz. Itt aztán találunk bőven, akciós pelusokat, Pampers és olcsó Bogi és Sleepy pelenkákat egyaránt. Válogathatunk méret, ár szerint, sőt, ha még ez sem lenne elég, akkor pillantsuk meg az utolsó darabokat is, mert itt még nagyobb kedvezménnyel vásárolhatunk. Természetesen a popsitörlők, a popsikrémek, fogszabályozós cumik és cumisüvegek éppúgy megtalálhatók a listán, mint a bababiztonsági eszközök.

Mi kell a kismamának?

Amikor a leendő anyuka teste megváltozik, egészen más, speciális, kifejezetten az Ő számukra kifejlesztett dolgokra is szüksége van. Itt diszkréten megvásárolhatók az egészségügyi betétek, felnőtt pelenkák, melltartó betétek, amelyekre szinte kivétel nélkül minden várandós kismamának szüksége lehet. Nem kell aggódni a rohangálás fárasztó sorozatai miatt sem, mert néhány kattintással megadhatjuk lakhelyünket, és házhoz fogjuk kapni a kívánt termékeket.

Kisfiú vagy kislány?

Az oldalon a sok-sok feltétlenül szükséges és hasznos kellék mellett találunk olyan információkat is a Hírek fülecske alatt, amely egy várandós kismamának nagyon-nagy segítséget jelenthet. Sőt mi több, ha már tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány lesz az aprócska jövevény, akkor a honlap alján a jobb oldalon egy kattintással ennek megfelelő színbe öltöztethetjük az oldalt – kékbe vagy rózsaszínbe -, hogy a várandósság izgalmát még több örömmel telítse meg, és az aprósághoz hangolhassuk még a böngészést is.

Babának és Mamának: pelusfutar.hu! - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Budapest