Android-jatekok.net: Ismertetők a mobilos játékok szerelmeseinek!

Nem titok, az Android a legnépszerűbb mobilos operációs rendszer, emberek százmilliói használják, mögötte jelentősen lemarad a többi rendszer. A fejlesztők nagy potenciált látnak a mobiltelefonos játékokban, nem csoda hát, ha sok tízezres nagyságrendű a Play áruházból letölthető játékok száma. Joggal merülhet fel a kérdés: hogyan találom meg a legklasszabb játékokat ekkora adatbázisból?

A válasz az, hogy nagyon nehezen, ha nem ismerjük a játék nevét. Nagy segítségünkre lehet egy játékokat ajánló oldal, mint például az Android-jatekok.net.

A Play áruház

A Play áruházban lehet keresgélni a letölthető játékok között. Bár a Play kezelése könnyű, egyszerűen megtalálhatjuk benne az új és frissített játékokat, vagy kategóriákra bontva tudunk nézelődni, sőt még ajánlásokat is kapunk, ám azt sajnos nem várhatjuk el, hogy az áruház kitalálja a kívánságainkat. Sajnos hiába vannak jó játékok, ha véletlenül nem karolják fel, akkor bizony sok „elveszik”, és alig találják meg a felhasználók.

Szerencsére azonban vannak olyan oldalak, amik azért jöttek létre, hogy segítsék eligazodni az Android felhasználókat a Play játékok szekciójában, és, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban passzoló játékot.

Számtalan játékismertető egy helyen!

Az Android-jatekok.net oldalon kategóriákra bontva találhatjuk meg a leírásokat. Ezt a menüsort a baloldalon találjuk meg, ábécé sorrendben. Akik számára különösen fontos, hogy a játék ingyenes-e vagy fizetni kell érte, azok típus szerint is szűrhetnek. A főoldalon követhetjük nyomon a legújabb feltöltött játékleírásokat. Az is nagyszerű, hogy miután elolvastunk egy cikket, nem kell az áruházban keresgélni, a megadott QR kód alapján egyből tölthetjük a táblagépünkre vagy a mobilunkra a játékot. (Természetesen, hogy ezt a funkciót igénybe tudjuk venni, feltétlenül szükséges, hogy rendelkezzünk QR kód olvasó alkalmazással, különben nem fog menni)

A folyamatosan bővülő kínálatban mindenkinek kínálnak játékötleteket, legyen szó autós-motoros játékkal játszókról, a szimulátorokat kedvelőkről, de a lövöldözős vagy ügyességi játékok szerelmesei is biztos, hogy meg fogják találni a maguk kedvenceit az oldalon keresztül.

Akiknek pedig már megvan a kedvencük, azok ajánlhatják is az oldalon keresztül, a szerkesztők pedig megnézik, és kiteszik a honlapra.

Android-jatekok.net: Ismertetők a mobilos játékok szerelmeseinek! - Hasonló oldalak

  1. Napidroid: A legfrissebb információk az Android világról Néhány évvel ezelőtt még fogalmunk sem volt arról, hogy mi az az okostelefon, sosem hallottuk még az Android kifejezést, és...

Régió: Budapest