A költöztetés mesterei: Servitius Group

Költözni mindig nagy feladat, akár van már családunk, akár párral vágunk bele, akár csak a saját életünket vesszük nyakunkba. Rengeteg olyan tennivalóval jár, ami nem tűr halasztást és azonnali megoldásra vár.

Különösen igaz ez valamire, amihez nemcsak lehetőségünk nyílik segítséget kérni, hanem egyenesen nélkülözhetetlen is: ez pedig nem más, mint a költöztetés! Szerencsés helyzetben vagyunk ma már nemcsak Budapesten belül, hanem vidéken is, sőt mi több, akkor is, ha Európa más országán belül tervezzük új életünket: ha a www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu-t választjuk!

Megbízható szolgáltatás, kiemelkedő minőség

Térkép:

Az első, és legszembetűnőbb, ami az oldalra lépve fogad minket, az nem más, mint az elégedett ügyfelektől származó köszönőlevelek. Manapság rengeteg szolgáltatás közül választhatunk már költöztetés terén is, ám akár csak az első néhány sort elolvasva is láthatjuk, itt valóban nem mindennapi kiszolgálással találkozunk. Precizitás, előzékenység, hatékonyság és zökkenőmentesség jellemzi a csapatot, akik profi módon látják el feladataikat, a telefonos ügyfélszolgálatostól kezdve egészen a költöztetést végző szakemberekig.

Magyarország szívétől Európában szerte-szét

Ha arra adjuk a fejünket, hogy külföldre költözünk, de nem tudjuk, hogyan tudnánk legfontosabb – de akár kevésbé fontos – csomagjainkat is odaszállítani, akkor tökéletes helyen járunk! A szuper csapat tud nekünk segíteni akkor is, ha egy szebb, új élet reményében a határokon túl próbálnánk szerencsét. Az ügyfélszolgálatot 7:00 és 16:00 óra között elérjük, de ha úgy kényelmesebb nekünk, kérhetünk visszahívást, ajánlatot, de pár kattintással akár azonnal a megrendelést is elindíthatjuk.

Teljeskörű, tisztességes, emberközpontú, etikus, biztonságos, nyílt

Amikor egész életünket becsomagolva, izgatottan várakozunk az új életre egy szebb jövőben reménykedve, igazán fontos, hogy minden a lehető leggördülékenyebben történjen. Becsomagolt életünket pedig nem szívesen bízzuk akárkire, így ha olyan csapatot szeretnénk választani, akik teljeskörű, tisztességes szolgáltatást nyújtanak, emberközpontúak, etikusak, nyíltak, és biztonságos, felelősségteljes munkát végeznek, akkor nem érdemes tovább habozni, a legideálisabb helyen barangolunk éppen.

Megoldást bármire!

Ez pedig még nem minden, hiszen a lényegről még nem is esett szó. Nemcsak egy profi csapattal van dolgunk, nemcsak országon belül, és határokon kívül költözhetünk velük, hanem tehertaxival, áru- és bútorszállítással is a rendelkezésünkre állnak, akár egyetlen darabtól is! Legyen tehát akármilyen kevés holmink, amit szeretnénk új otthonunkba szállíttatni, itt segíteni fognak nekünk.

Ha pedig gondban vagyunk a csomagolással, nem sikerült beszereznünk elegendő dobozt, buborékfóliát, vagy zsugorfóliát, itt azt is biztosítanak számunkra. Nem érdemes bajlódni a boltról-boltra járkálással, célszerű egy helyen, kényelmesen, könnyedén beszerezi a csomagolóanyagokat is; itt pedig olyan költöztetéssel állunk szemben, ahol még ebben is tudnak segíteni nekünk!

Nehéz tárgyak, lomtalanítás, és takarítás költözés előtt/után

Ha van néhány nehéz tárgy a házban, ami különösen bajosnak tűnik szállítás szempontjából, netán emeletre költözünk, itt ezektől sem kell félnünk, hiszen a csapatnak mindenre van megoldása. Sőt mi több, nemcsak a nagyobb, nehezebb darabok fuvarozásában, elhelyezésében kérhetünk segítséget, a költözés előtti lomtalanításban is nagy támogatást nyújtanak. Ebben az esetben ráadásul vagy hivatalos szemétlerakókba kerülnek a lomok az útszéli kirakodás helyett, vagy rászoruló családoknak, így a jobb élet reményében való ténykedésünkkel mások életét is szebbé tehetjük.

Takarítás és festés költözés előtt és után?! Az egyik legkevésbé kívánatos dolog a fontosabbnál fontosabb teendők között mindannyiunk számára. Ha ezt a profi csapatot választjuk, egy megbízható szakembergárda segítségével elintézik helyettünk még ezeket a teendőket is! Kell ennél több?!

A költöztetés mesterei: Servitius Group - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Budapest