Szerver Diszkont (eCapital.hu Kft) – Szerverek széles választéka

A Szerverdiszkont központi irodája Békéscsabán található, de országosan több képviseleti irodával rendelkeznek, köztük a fővárosban, Debrecenben, Győrött és Pécsett is. A cég hazánkban a legnagyobb szerver választékkal várja az érdeklődőket, így nagyon valószínű, hogy a legtöbb érdeklődő megtalálja a számára szükséges gépeket és kiegészítőket.

Szerver Diszkont – eCapital.hu Kft

 • Központi iroda: 5600 Békéscsaba Derkovits sor 15.
 • Telefon: 70/317-8420
 • Képviseleti irodák:
  1072 Budapest, Rákóczi út 42.
  4026 Debrecen, Péterfia utca 4.
  9023 Győr, Körkemence utca 8.
  7621 Pécs, Felsőmalom u. 13.
 • Weboldal: szerverdiszkont.hu

Térkép (Békéscsabai központ):

A Szerverdiszkont cég már hét éve található meg a világhálón, a legnagyobb hazai szerverek árusításával foglalkozó cég. Márkákat illetően a legjobbak termékeivel dolgoznak, például Dell, HP vagy IBM szervereket is meg lehet tőlük vásárolni.

A vállalat elsősorban kis- és középvállalkozások számára kíván megfelelő informatikai hátteret biztosítani szervereikkel, hiszen a számukra is nagyon fontos a megfelelő működés, nem csak a nagyvállalatok számára. A Szerverdiszkont mérnök informatikusai segítenek abban, hogy a legmegfelelőbb terméket tudják ajánlani a vevőnek.

Mivel a vásárlók legtöbbje nincsen tisztában a szerverekkel kapcsolatos követelményekkel, ezért az informatikus csapat nagyon fontos, ezzel a cég rendelkezik is. A segítségükkel biztos, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbb gépet a cége számára. Az új termékeken kívül használt szervergépek, különféle kiegészítő eszközök, szerver szoftverek és szünetmentes tápok is a webáruház részeit képezik.

Folyamatos akciókkal is kedveskednek a vásárlóknak, emellett esetenként kiárusítások is lehetnek a webshopjukban. Amennyiben 100 000.- felett rendelünk, teljesen díjmentesen szállítják ki a terméket. Minden szerverre több éves garancia van, így ha bármi történjék, akkor lehetőség van érvényesíteni a garanciát.

A honlapukon rendszeresen frissítik a szerverekkel kapcsolatos legfrissebb híreket. Az informatika egy folyamatosan változó világ, ezért nagyon fontos a naprakészség, ezt pedig a Szerverdiszkont teljesíti. A friss információn túl egyéb szakmai cikkek is megtalálhatóak a honlapjukon, melyek elolvasásával az is közelebb kerülhet a szerverek világához, aki nem járatos benne.

Szerver Diszkont (eCapital.hu Kft) – Szerverek széles választéka - Hasonló oldalak

Nincs.

Régió: Békés megye