GP gumiszerviz: spóroljon a házhozszállításon

2012. novembertől már kötelező minden gyártó számára az új gumiabroncs jelölés alkalmazása.

Abban az esetben, ha a téligumi ingyenes házhozszállítással kerül megvásárlásra, érdemes ezeket a jelöléseket alaposan áttekinteni az abroncson és gond esetén azonnal lehet reklamálni.

Az új címke nagyon hasonlít azokhoz a címkékhez, amelyek például a konyhai berendezéseken is megtalálható energiafogyasztást jelölik. Az üzemanyag hatékonyság a gumiabroncs gördülési ellenállását jelöli, hiszen ha könnyen gördül egy abroncs, akkor sokkal kevesebb üzemanyag fogyasztás várható. A következő jelölés a nedves tapadás meghatározása, azaz, hogy a gumiabroncs mennyire tapad az útfelülethez.

A külső zajt jelölő címke megmutatja, hogy adott gumiabroncs mekkora zajt kelt decibelben. A legalacsonyabb zajszintet minden esetben egy hullámvonallal jelzik. Ezeknek a matricáknak minden esetben megtalálható helyen kell megjelenniük az egyes gumiabroncsokon. A Barum téligumi megvásárlása esetén is érdemes ezeket a jelöléseket nagyon alaposan figyelembe venni, amikor az abroncs kiválasztására kerül sor.

A Barum gyárban 1992-ben többségi tulajdont szerzett a Continental, így már biztosak lehetünk abban, hogy ezek az abroncsok valóban mind minőségiek. A Barum nyári gumi olcsón beszerezhető, ha időben gondolunk rá. Érdemes körülnézni alaposan a különféle kereskedésekben.

A Barum gumik kiváló vonóerővel bírnak és az új konstrukció már lehetővé teszi, hogy az abroncsok minél nagyobb felületen érintkezzenek az aszfalttal. A gumiabroncs jelölések minden esetben fontos információkat tartalmaznak és érdemes azokat tényleg alaposan áttekinteni és így kiválasztani a megfelelő abroncsokat.

A jelölések segítenek abban, hogy a gépjárművekhez tényleges illeszkedő gumiabroncsot válasszuk ki és a legjobbat hozzuk ki autónk teljesítményéből. Bízunk abban, hogy megfogadja tanácsainkat és jó téli és nyári gumi garnitúrát választ kedvenc autójához.

G.P. Gumiszerviz Kft.

6728, Szeged, Bajai út 2-4.

GP gumiszerviz: spóroljon a házhozszállításon - Hasonló oldalak

Nincs.